Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Internationaal Monetair Fonds had een ontmoeting met het kabinet, dat een rapport publiceerde waarin Georgieva . betrokken was

De directie van het Internationaal Monetair Fonds heeft maandag een ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van advocatenkantoor WilmerHale, dat medio september een rapport publiceerde waarin dit wordt geïmpliceerd. Kristalina GeorgievaIn een persbericht zei Jerry Rice, een woordvoerder van het Internationaal Monetair Fonds, dat de huidige directeur-generaal van de instelling.

In dit rapport werd Kristalina Georgieva beschuldigd van lobbyen om een ​​rapport (Doing Business) ten gunste van China te wijzigen toen ze in haar functie bij de Wereldbank zat, beschuldigingen die ze ronduit verwierp. Jerry Rice gaf geen verdere details over de inhoud van de besprekingen van maandag, maar gaf aan dat: “De Raad van Bestuur (d) blijft vastbesloten om een ​​grondig, objectief en rigoureus onderzoek uit te voeren”. Het IMF moet beheren “Maak ook snel kennis met de algemeen directeur”, hij voegde toe.

overtredingen

Een onderzoek door WilmerHale, uitgevoerd op verzoek van de ethische commissie van de Wereldbank, vond onregelmatigheden in de formulering van de 2018- en 2020-versies van het Doing Business-rapport van de Wereldbank. Dit onderzoek onderzoekt het regelgevingskader van landen om te zien welke meer geschikt zijn om een ​​bedrijf te starten. Het WilmerHale-rapport verwijst met name naar een bijeenkomst waarin Kristalina Georgieva haar teams vroeg om de methodologie van het rapport te wijzigen, zodat de regeling geschikter zou zijn voor China.

READ  Brussel eist uitleg van Polen en Hongarije