Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het hoofd van Roscosmos prijst de Amerikaanse solidariteit

Het Russische bureau voegde eraan toe dat de oorzaak van het lek was vastgesteld en dat een speciale commissie zou moeten bepalen of het ruimtevaartuig kan worden gebruikt om de astronauten naar de aarde terug te brengen.

LeiderRussische ruimtevaartorganisatie Yuri Borisov, Roscosmos, applaudisseerde dinsdag voor de Amerikaanse solidariteit tijdens de recente stijging van de temperatuur aan boord van een ruimtevaartuig dat was aangemeerd aan het International Space Station (ISS) na een accidenteel lek.

Zeg hallo tegen het hele Amerikaanse team, ze gedroegen zich waardig in deze situatie en staken hun hand uit om ons te helpen. Maar ik hoop dat we dit zelf kunnen oplossenDat kondigde hij aan tijdens een gesprek met de drie kosmonauten aan boord: Sergey Prokopyev, Dmitry Petlin en Anna Kikina.

“Je bent een voorbeeld voor de hele wereld”

Ik hoop dat dit kleine incident met het temperatuurregelsysteem (van het Sojoez MS-22 ruimtevaartuig) geen invloed zal hebben op uw moreel en uw kalmte.En hij ging verder, volgens het transcript van de uitwisseling gepubliceerd door Roskosmos. “Je hebt de wereld een voorbeeld gegeven van hoe je kunt werken in de moeilijkste en moeilijkste omstandigheden. Ik hoop dat veel politici hiervan lerenvoegde Yuri Borisov eraan toe.

Het Sojoez MS-22-lek kwam woensdag toen de Russische kosmonauten Sergei Prokopyev en Dmitry Petlin zich voorbereidden op een ruimtewandeling, die uiteindelijk werd geannuleerd. Er is vastgesteld dat de bron van het lek afkomstig is van het Sojoez-koelsysteem en de vloeistof zou koelvloeistof moeten zijn.

Zie ook Ruimte: een indrukwekkend lek treft het Sojoez-ruimtevaartuig dat is aangemeerd bij het internationale ruimtestation ISS

READ  Wat zijn de compatibele iPhones?

Er zijn nog steeds weinig samenwerkingsgebieden tussen Moskou en Washington

Maandag meldde Roscosmos dat de temperatuur “rustig aanOngeveer 30 graden Celsius in de Russische capsule. Het bureau voegde eraan toe dat de oorzaak van het lek was vastgesteld en dat een speciale commissie zou moeten bepalen of het ruimtevaartuig kan worden gebruikt om de astronauten naar de aarde terug te brengen. Als het onmogelijk is om deze capsule te gebruiken, heeft het hoofd van Roscosmos de mogelijkheid geopperd dat een ander ruimtevaartuig, Soyuz MS-23, naar het ISS gaat in “Automatische pilootom de Russische bemanning op te halen.

En Soyuz-22 zal ook terugkeren (naar de aarde) op de automatische pilootZei Yuri Borisov tijdens een interview op de Russische tv-zender Rossia-24. Het internationale ruimtestation is een van de weinige samenwerkingsgebieden tussen Moskou en Washington sinds het begin van de Russische aanval op Oekraïne, gelanceerd op 24 februari, en de daaruit voortvloeiende westerse sancties.