Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het historische stimuleringsplan is eindelijk goedgekeurd en het bedrag zal vanaf juli aan de lidstaten worden verdeeld اعتباراعتبار

Na de 27-overeenkomst zal de EU gezamenlijke schuld kunnen uitgeven, een historisch proces dat erop gericht is de economie van het blok nieuw leven in te blazen na de crisis in verband met Covid-19.

Artikel door

gepubliceerd

leestijd : 1 minuut.

Op maandag 31 maart kondigde de Europese Raad aan dat de Europese Unie (EU) in juni kan beginnen met het historische proces van het uitgeven van een gemeenschappelijke schuld om het herstelplan na Covid-19 te financieren. Communicatie. De Europese Raad, die de lidstaten vertegenwoordigt, heeft aangekondigd dit te hebben gedaan Het heeft formeel goedkeuringsberichten ontvangen van alle 27 landen, waardoor de Commissie namens de Europese Unie op markten kan lenen kapitaal”.

In totaal zal € 672 miljard aan subsidies en leningen worden verstrekt aan EU-lidstaten, als onderdeel van het wereldwijde herstelplan van € 750 miljard genaamd “De volgende generatie van de Europese Unie”. Dit plan wordt gefinancierd door het gezamenlijke beroep op de lening, dat ongekend is en dat de Europese solidariteit belichaamt in het licht van de Covid-19-crisis. Spanje en Italië zouden de belangrijkste begunstigden moeten zijn met elk ongeveer 70 miljard euro, vóór Frankrijk met ongeveer 40 miljard euro.

sessie artistiek werk Van het plan, dat in juli 2020 na moeizame onderhandelingen werd afgerond, is het vaak bekritiseerd vanwege de traagheid ervan. De eerste betalingen, die investeringsprojecten in groene en digitale transformatie zullen financieren, zullen naar verwachting in juli worden betaald. Dit zal een voorfinanciering zijn die 13% van de totale subsidies vertegenwoordigt. De betalingen worden gespreid over meerdere jaren.

READ  De epidemie heeft de ranglijst van de leukste steden ter wereld doen wankelen

De EU-landen begonnen eind april hun nationale investeringsplannen in verband met structurele hervormingen in Brussel te presenteren om financiering aan te trekken. Tweeëntwintig van de 27 landen hebben hun ontwerp al ingediend bij de commissie, die twee maanden de tijd heeft om het te onderzoeken en goed te keuren. De Europese Raad, die de lidstaten vertegenwoordigt, krijgt een maand de tijd om groen licht te geven.