Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het goede nieuws is net gevallen en het kost je minder als je er intrekt!  – Tuxbord

Het goede nieuws is net gevallen en het kost je minder als je er intrekt! – Tuxbord

goed nieuws ! Enedis biedt een korting op de installatiekosten van de Linky-meter, mocht u naar een nieuwe woning verhuizen!

Tijdens de overgang, de kosten van het installeren Linky-meter kan snel stijgen. Maar goed nieuws, het zal snel voorbij zijn! Want er komt korting!

Vergoedingen gerelateerd aan de Linke meter

De Commission for Energy Regulation (CRE) is woedend op de Fransen die blijven weigeren de trekhaakmeter te plaatsen. Tot op heden zijn er nog 3,8 miljoen Fransen Ze weigert het thuis te implementeren. Dan vertegenwoordigt dit 10% van de klanten van Enedis.

Voor Enedis is het feit van een Linky-weegschaal binnen 35 miljoen woningen is niet genoeg. Demonstranten weigeren het om verschillende redenen te installeren. Ten eerste verdeelt het feit dat er zoveel oplichting rond het fonds is, hen. Er zijn ook mensen die vinden dat het niet helpt om de hoogte van de rekeningen te verlagen. Daarbij komen nog Linky-schaalfouten.

Zoals het uitschakelen van het signaal van warmwatertanks. Laten we de dozen van zetmeel niet vergeten die mieren en andere wezens verslinden! Op Twitter, de Recensies zijn zeer negatief :

Linky Wie wil een wijziging inplannen Balie Wie houden we voor de gek? We wachten op een offerte sinds februari 2019!! om de te veranderen Balie Ondertussen zijn wij in staking om nog minder te werken!! EDF = Niets te maken met klanten. 30 dagen of meer voor levering Linky als je verandert Balie. En het EDF waarschuwt je niet.”

Ook de Franse consument krijgt te maken met hoge prijzen voor Linke meter installatie. Maar het goede nieuws is dat de bedrijfskosten binnenkort zullen dalen, voor het geval dat Verhuizen naar een nieuwe woning. Deze aanpassing komt dus in augustus aan.

READ  De Zwitserse Nationale Bank lijdt een enorm verlies

Netwerkdirecteur Enedis is erg trots op deze aankondiging. Het enige doel is om meer huizen uit te rusten. Omdat het er nog steeds is Er zullen 3 miljoen linky meters worden gepubliceerd.

Eindelijk een lichte daling van de bedrijfskosten waar ik blij mee ben!

Christophe Gross, hoofd van de afdeling Regulatory bij Enedis, zei meer over de daling Operatie kosten.Op korte termijn zullen de kosten van de huidige bedrijfsvoering dalen. Om in overeenstemming te zijn met alle door Linky toegestane vergoedingen. elk naar beneden“.

De directeur Regulering van Enedis heeft deze maatregel al onderschreven Die moet binnen vijf maanden aankomen. ” Dit kan in augustus worden geïmplementeerdVergeet niet dat de totale installatiekosten van deze Linky-meter 3,9 miljard euro bedragen.

Beperkt budget, toch! Distributienetbeheerder Enedis weer toegewijd Investeringen van 500 miljoen euro in 2021.

Dus het was besloten! De groep wil eigenlijk de hoogte van de vergoeding bepalen Inbedrijfstellingsprijs van 13,94 euro. U moet ook weten dat de Commissie Energietoezicht (CRE) een advies moet uitbrengen.

“Iedereen zal het erover eens zijn dat het naar beneden moet. Moet het veel of veel naar beneden? Dat is de vraag.” Het Linky-project is over het algemeen voorbij.”

Dan concludeert de organisatiemanager: “Dus we krijgen alle voordelen. Omdat het een bouwsteen is van dit slimme net dat het mogelijk maakt om zelfverbruik te ontwikkelen. En om beter zicht te hebben op het net. En dan in de gebieden die zijn blootgesteld aan klimaatrisico’s.”