Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het Franse team – Minian betaalt Benzema, een zoute ontmoeting met de Blues?

Milan heeft zondag de Italiaanse voetbalcompetitie gewonnen door Sassuolo te verslaan. Weer een landstitel voor Mike Minnen, nadat hij vorig seizoen met Lille won.

Milan is elf jaar later terug aan de oppervlakte van ItaliĆ«. Inderdaad, de Lombarden wonnen dit weekend de 19e landstitel in hun geschiedenis door Sassuolo (3-0) te verslaan. Vooral de kroning wordt mogelijk gemaakt door een prachtige collectieve en individuele gemoedstoestand in de ontmoeting. We kunnen de bijdragen van Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud en Theo Hernandez maar vooral Mike Maignan noteren. De voormalige LOSC-doelman deed meer dan zijn werk in zijn eerste seizoen bij Milan. Wat moet comfortabel worden geregeld als een nummer 2 in Franse nationale ploeg. Een Frans team dat binnenkort zal worden vergezeld door Milk Minnen om zich voor te bereiden op de wedstrijden van de League of Nations. Een van zijn recente Instagram-berichten kan hem echter in een lastige positie brengen met … Karim Benzema.

Maignan, een baan die je weggaat?

Enkele maanden geleden beleefde Karim Benzema een geweldig optreden waarin hij zichzelf vergeleek met Olivier Giroud. Op humoristische toon zei de speler van Real Madrid dat hij Formule 1 is en de Giro kart. Een uitje dat veel herrie maakte en dat volkomen logisch is. Sindsdien aarzelen sommigen niet om dit uitje voor de lol te ondernemen. Mike Minyan deed dat in de laatste uren door een foto te maken met Olivier Giroud in de kleedkamer van Milaan nadat hij zondag de Serie A-titel had gewonnen. Je kunt zien wat er als een bericht is geschreven: “Ik hou echt van dit soort karten.” Jobs reageert niet slecht en belooft misschien een speciaal weerzien met Karim Benzema in het Franse team. Het is echter de angst van Didier Rostan waar hij voor zijn rekening op wees Twitter : “M.Maignan is op zijn Insta..zeker gaat alles serieus naar DD een paar maanden voor CDM..de volgende training, gelukkig zeer binnenkort, is net op tijd om het einde van de vakantie aan te kondigen.” Ter herinnering: Frankrijk zal zijn Nations League-campagne 2022-2023 lanceren tegen Denemarken op 3 juni, KroatiĆ« op 6 juni, Oostenrijk op 10 juni en opnieuw KroatiĆ« op 13 juni.

READ  Gael Monfils verslaat Adrian Mannarino en neemt het op tegen Novak Djokovic voor de achtste plaats tijdens de Rolex Paris Masters.