Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het beste om er jonger uit te zien dan jouw leeftijd (en het kost niets)

Het beste om er jonger uit te zien dan jouw leeftijd (en het kost niets)

Net als iedereen staat u open voor goede ideeën om veroudering uit te stellen. Gemakkelijke, snelle en goedkope oplossingen die werken. Vooral omdat we niet zo snel verouderen. Sommige mensen zien er van nature jonger uit dan hun leeftijd, terwijl anderen er 5 of zelfs 10 jaar ouder uitzien, ook al zijn ze pas 40 jaar oud.

Genetica speelt een belangrijke rol bij het ouder worden van iedereen, maar we kunnen er niets aan doen. Aan de andere kant kunnen we twee andere belangrijke factoren van veroudering tegengaan, zoals Dr. Pascal Dueck, een precisievoedingsdeskundige gespecialiseerd in een lang leven, milieu en levensstijl, ons liet zien. “Deze factoren hebben één ding gemeen: ze veroorzaken ontstekingen. Het belangrijkste onderdeel van veroudering is echter ontsteking.” herinnert de deskundige zich.

Hoe kan ik dit wijzigen? De specialist biedt ons zijn techniek aan, die gemakkelijk dagelijks te volgen is en ons in staat stelt deze factoren te beïnvloeden om het verouderingsproces te vertragen. Om dit te doen, volgt u eenvoudig de “5S” -techniek of -methode. Concreet? Werkt aan :

  1. overgewicht
  2. Suiker
  3. de druk
  4. slaap
  5. Lichamelijke inactiviteit

Overgewicht, dat het klassieke kenmerk van ontstekingen belichaamt, is een factor die leidt tot diabetes en hart- en vaatziekten. Door overtollig gewicht te verliezen, verminderen we ontstekingen en vertragen we de celveroudering. Suiker is een ontstekingsmiddel dat veroudering versnelt.

Hoe minder we eten, hoe jonger we er langer zullen uitzien (het is bekend dat suiker het verschijnen van rimpels versnelt). Stress is schadelijk voor het lichaam omdat het ontstekingen bevordert, dus we moeten het zo veel mogelijk bestrijden. Slapen, dat isHet reguleert ontstekingen en reinigt de hersenen van veel gifstoffen. Als deze herstellende slaap niet wordt gerespecteerd, zal dit leiden tot een ontstekingsaandoening.Dr. Pascal Dueck waarschuwt. Ten slotte veroorzaakt een sedentaire levensstijl, dat wil zeggen immobiliteit, chronische ontstekingen. We hebben er allemaal last van, ook als we in het weekend sporten, omdat we de hele week achter een bureau zitten. Gedurende deze tijd genereert het lichaam een ​​ontstekingscontext… en veroudert het sneller. Je moet dus elke dag zo sedentair mogelijk zijn.

READ  Menselijke cellen kunnen RNA-sequenties omzetten in DNA