Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het aantal regels op de betalingsvoucher varieert van 55 tot 15 regels, en zo zal het eruit zien

Het aantal regels op de betalingsvoucher varieert van 55 tot 15 regels, en zo zal het eruit zien

x/Bruno Le Maire De nieuwe salarisvoucher voorgesteld door het Ministerie van Economische Zaken op 23 april 2024.

x/Bruno Le Maire

De nieuwe salarisvoucher voorgesteld door het Ministerie van Economische Zaken op 23 april 2024.

Economie – een kleine revolutie. Minister van Economie Bruno Le Maire bevestigde op dinsdag 23 april 20-Heures de France 2 dat de salarischeques voor werknemers binnenkort zullen veranderen, als onderdeel van een wetsvoorstel om het economische leven te vereenvoudigen. Hij legde ook uit hoe.

“De loonstrook heeft 55 regels, soms meer, soms iets minder.De minister gaf toe. “We willen een blad van ongeveer vijftien regels dat duidelijk, eenvoudig en leesbaar is voor de medewerker Waar hij ziet wat de zaakvoerder betaalt, wat hij ontvangt, wat hij aan sociale bijdragen betaalt, wat hij aan belastingen betaalt en wat hij aan het einde van de maand overhoudt.“, details.

Precies op het moment van deze aankondiging werd op kosten van Minister X de Nieuwe Generatie-salarisvoucher onthuld, zoals u hieronder kunt zien. In het bijzonder verschijnt de regel 'Totale werkgeverskosten'. Vervolgens wordt het brutoloon van de werknemer bepaald en tenslotte het netto uit te betalen totaalbedrag.

Het doel is, zoals Bruno Lemaire het samenvatte: “Het leven van bedrijfsleiders vereenvoudigen”. Dit ook “Garantie van vertrouwen” En “Transparantie” richting medewerkers, maar ook als een manier om dat te doen “besparing” Hij vertelde het aan de bedrijven. Maar er is nog geen datum voor de implementatie ervan aangekondigd.

Zie ook op HuffPost :