Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hervé Gattegno verwijderd uit de richtingen “JDD” en “Paris Match” van Lagardère

Het is een in-group evenement. Lagardère kondigt het vertrek aan van Hervey Gatineau als voorzitter van zondagskrant (JDD) en gebaseerd op Wedstrijd Parijs 22 oktober in Persbericht gepubliceerd op dinsdag 19 oktober. De groep voegt eraan toe dat het nieuwe management van de redactie de komende dagen zal worden aangekondigd, zonder de redenen voor het vertrek van de heer Jatigno te specificeren, “Vijf jaar in dienst van de groep”.

Onder zijn leiding, Dinar Het is een referentiekrant geworden waarvan de informatie elk weekend wordt geregistreerd en wordt gewaardeerd door besluitvormers en opinieleiders, Staat het in het persbericht. Hervormingen begonnen Wedstrijd Parijs nieuwe redactionele ambities zichtbaar gemaakt”, is toegevoegd. Opvolgen: Op zijn initiatief legden de twee titels ook de basis voor een veelbelovende ontwikkeling van hun digitale distributie. “

Lees ook Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Jean-Luc Lagardère wilde een mediagigant creëren en stichtte een familiedynastie. Hij krijgt dit of dat niet.”

Mimi Marchand zaak

In juni meldde de Vereniging van Journalisten en Vakbonden een ‘diep van streek’ Binnen de redactieraad Wedstrijd Parijs, aangezien de aanklacht was ingediend tegen de persoonlijkheid van journalist Mimi Marchand, in verband met een door de krant gepubliceerd interview met zakenman Ziad Taqi El-Din.

Lees ook Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees De zaak van Mimi Marchand verstoort het opstellen van ‘Paris Match’

Journalist Wedstrijd Parijs François de Labarre is gearresteerd door de politie, en Michel Marchand, beter bekend als “Mimi”, voorzitter van BestImage, Aanklacht wegens knoeien met getuigen en “criminele vereniging met als doel georganiseerde fraude te plegen”, in een deel van het onderzoek naar vermoedens van financiering door Libië van de presidentiële campagne van Nicolas Sarkozy in 2007.

READ  direct. Het Covid-19-virus heeft in Europa meer dan een miljoen mensen gedood
Lees ook Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees De centrale rol van “Mimi” Marchand in de ondergang van Ziad Taqi al-Din, die werd gepubliceerd door “Paris Match”

Justitie is geïnteresseerd in het organiseren van een interview in Libanon dat zal worden gepubliceerd Wedstrijd Parijs In november 2020 kwam Ziad Taqi al-Din terug op zijn beschuldigingen over het geld dat Nicolas Sarkozy ontving van de Libische leider Muammar Gaddafi.

Lees ons verhaal in juni: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Arnaud Lagardere, Rust voor de storm

De wereld met AFP