Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De directie van CHUM verklaart dat “alle personen kunnen binnenkomen” met

In een nota aan het personeel van CHUM (Universitair Centrum van de Universiteit van Martinique), kondigde de directeur aan dat “alle personeelsleden hun afdelingen zullen kunnen betreden” met of zonder gezondheidsverklaring. verzoening in dit conflict.


Serge Aribeau, een van de leiders van de Chom Confederatie, verklaarde een paar uur geleden: “Deze week wordt cruciaal voor het ziekenhuis. “We zullen moeten kiezen tussen het verkrijgen van patiëntenzorg of het toepassen van deze wet op verplichte vaccinatie en gezondheidsverklaring.”

Deze dinsdagochtend (19 oktober 2021) in de vorm van een informatieve nota dat de CHUM-administratie een standpunt inneemt in de richting van verzoening.

Vanaf vandaag en op vraag van het ziekenhuispersoneel kan al het ziekenhuispersoneel in dienst treden, ongeacht hun status met betrekking tot de gezondheidskaart.

Agenten in geval van niet-naleving worden uitgenodigd om een ​​screeningstest af te leggen.

Er zullen controles worden georganiseerd en alle betrokken agenten zullen worden uitgenodigd om naar de afdeling Human Resources te gaan.

Bovendien zal zeer binnenkort een bemiddelingsprocedure moeten plaatsvinden om tot een onderhandelde oplossing te komen.

Benjamin Jarrell CHUM Regisseur

Vakbonden werken samen en moeten snel reageren.

READ  Nord Stream 1-gasleiding slachtoffer van dubbele lekkage in de Oostzee, vermoedelijke sabotage