Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Helona Goss: Hysterie in de supermarkt? Fans bespioneren haar en Helona reageert!

Na een flinke inzinking klimt Helona langzaam de helling op. Haar breuk met Julian Burt was zelfs diep van streek door Helona, ​​die zichzelf geleidelijk weer aan het opbouwen is. Onlangs gaf ze toe dat ze veel gaat, en uiteindelijk gaat ze verder: “Daar, het is alsof ik een grote rugzak vol stenen heb, ik krijg wat antwoorden en ik laat ze op de grond vallen. En ik voel me zoveel beter! Je kunt het je niet voorstellen. Als je jezelf in een situatie bevindt waarin het niet juist, laat maar. Ik heb maanden niet gewerkt, en ik zat te knabbelen op vragen… Eerlijk gezegd ben ik heel blij. Ik heb de indruk dat ik het begreep, dat ik mijn ogen voor alles opende.” Omvat dit verhoor het stoppen van reality-tv? Wij weten meer.

Helona ontkent dat ze hysterisch was!

Helena, afkomstig uit Corsica, is teruggekeerd om op haar prachtige eiland te wonen. Ze werden gezien door twee vrouwen in de supermarkt, die Helona’s hysterische gedrag aan de kaak stelden. Sterker nog, terwijl ze aan het winkelen was, leek ze luid en gemeen over haar ex-man Julian te hebben gesproken, volledig vergetend dat ze niet alleen op de wereld was. Het was genoeg voor Web om op het gerucht te springen en te steunen dat Helona nog steeds arrogant was!

Krediet: Instagram @hilonagos_off

behalve, Helona Hij ziet het verhaal voorbij komen en ontkent het officieel! Ze schreef op Instagram: Ik weet dat het totaal vervormd is. Ik sprak heel langzaam, maar deze twee kinderen wiens naam en gezicht ik heb (ja, we hebben Super U-camera’s en ik herinner me jou ook Sherlocks) volgden me overal om naar alles te luisteren. erg goed. Ik was noch hysterisch, noch boos en nog minder dronken om 15.00 uur Spion om een ​​volledig aangepaste versie van de waarheid te vertellen.”