Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hélène Darroze: Een luxueuze kerst op een ander continent, en haar dochters worden gedwongen zich bij haar aan te sluiten!

Hélène Darroze: Een luxueuze kerst op een ander continent, en haar dochters worden gedwongen zich bij haar aan te sluiten!

Geschreven door Gonzaj Lombard

| Editor

Gepassioneerd door zang, Douze Cops de Midi en juliliederen, droomt hij ervan deel te nemen aan Fort Boyard, ondanks zijn fobie voor slangen en pater Fouras. Zijn geheime ambitie? Ontdek wat er schuilgaat achter het mysterieuze gordijn van Bataille et Fontaine om daar in kwartet te zingen. De waarheid ligt aan het einde van het gangpad…

Helen Darroze brengt Kerstmis graag door met familie. In 2023 zal de gerenommeerde chef-kok helaas niet in Frankrijk zijn om voor haar dierbaren te koken.

Hélène Darroze: Een luxueuze kerst op een ander continent, en haar dochters worden gedwongen zich bij haar aan te sluiten!

De rest volgt na de aankondiging

De eindejaarsvakantie nadert, en daarmee ook allerlei soorten vakanties. Wat een verwennerij is het om samen te leven met een bijzondere chef-kok. Dit jaar hoeft Hélène Darroze echter niet in de keuken te staan ​​om de buikjes van haar dochters Charlotte en Quitiri, 16 en 14 jaar oud, te vullen. In plaats daarvan bent u op zakenreis… maar niet zomaar ergens!

Hélène Darroze, haar verjaardag in Marrakesh

Een van mijn favoriete momenten in het leven is wanneer ik kook met mijn gezin, omringd door de mensen van wie ik hou, terwijl ik wat eten schil, terwijl anderen de afwas doen.“, legt Hélène Darroze uit in de columns van de krant Parijse, Op 10 december 2023. Mijn keuken is gebaseerd op product en delen. Ik zet graag een kom midden op tafel. Met Kerstmis zal ik een beetje teleurgesteld zijn. Ik zal niet kunnen koken om mijn dierbaren een plezier te doen, omdat ik in Marrakesh zal zijn. Melki Mansour. Sinds dit jaar verzorg ik het Franse restaurant in dit prachtige hotel van de koning van Marokko. Mijn dierbaren zullen komen en zich bij mij voegen.

READ  Hoe Fabcaru 'Asterix' verwierf

Pure Braziliaanse en Italiaanse keuken Charlotte et Quitterie

Ze wil het liefst zo snel mogelijk naar de keuken kunnen, maar in het dagelijks leven is de realiteit totaal anders. Dankzij haar sterren en de verschillende instellingen die voor haar zorgen, is Hélène Darroze een zeer drukke vrouw… en kan ze niet noodzakelijkerwijs koken voor Charlotte en Quitrie. “Helaas is het dagelijks Carmen, van Braziliaanse afkomst, die voor mijn dochters zorgt. Ze kookt goed, wat voor mij een belangrijk criterium was‘, geeft ze toe. Zo erg zelfs dat de beroemde Carmen zich een beetje aan het voorbereiden was lunchbox Voor de dagen van filmen Topchefs. Ondanks de Braziliaanse afkomst van de vrouw die de meisjes voedt, lijken Charlotte en Quitiri in een ander deel van de wereld trek in eten te hebben. “Ze zijn dol op pastageeft hun moeder toe. Ze zijn ook dol op pizza, die ik zelf thuis maak in een kleine, zeer efficiënte pizzaoven van 400°C…

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging