Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Helemaal lege supermarktschappen in Nederland: wat weten we van deze beelden?

Helemaal lege supermarktschappen in Nederland: wat weten we van deze beelden?

“Op veel plaatsen in het land voelen consumenten al de effecten van boerenblokkades van distributiecentra.”, Genoemd Nederlandse site NOS eerder deze week. “Lege schappen vind je in supermarkten, vooral voor verse producten zoals zuivel of groenten.”

In Amsterdam, “De schappen van Jumbo zijn leeg deze dinsdag”, opgemerkt Dagelijks voor zijn deel hoofd voorwaardelijke vrijlating. “We hebben niets gekregen qua lading. De vrachtwagen kwam niet voorbij.”Een medewerker getuigde. ‘Liddle, Aldi, Plus en Coop worstelen met tekorten’Omdat experts verwachten dat dit tekort zal toenemen, leren we.

Een hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, een expert in massadistributie, legt het uit “Edelsteen Producten” De uitdrukking toont in paniek geraakte consumenten die zich haasten om hun schappen aan te vullen met niet-bederfelijke etenswaren. Diepvriesproducten, pasta, suiker of zelfs meel. “Het is een menselijke neiging en we zagen het ook tijdens Covid”hij glijdt uit, “Mensen zoeken zekerheid.”

READ  Shell wil officieel volledig Brits worden: het hoofdkantoor gaat Nederland verlaten