Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Helemaal lege supermarktschappen in Nederland: wat weten we van deze beelden?

“Op veel plaatsen in het land voelen consumenten al de gevolgen van blokkades van distributiecentra door boeren.”, Genoemd NOS eerder deze week. “Je ziet lege schappen in supermarkten, vooral voor verse producten zoals zuivelproducten of groenten.”

In Amsterdam, “De schappen van Jumbo zijn deze dinsdag leeg”, Genoemd Dagelijks van zijn kant Hoofd voorwaardelijke vrijlating. “We hebben niets gekregen qua lading. De vrachtwagen is niet gepasseerd.”Een medewerker getuigde. ‘Liddle, Aldi, Plus en Coop kampen met tekorten’Zoals experts verwachten dat dit tekort zal toenemen, leren we.

Een hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen, expert in massadistributie, legt het uit “Edelsteenproducten” De uitdrukking toont paniekerige consumenten die zich haasten om hun schappen aan te vullen met niet-bederfelijke etenswaren. Diepvriesproducten, pasta, suiker of zelfs meel. “Het is een menselijke neiging en dat zagen we ook tijdens Covid”hij glijdt uit, “Mensen zoeken zekerheid.”

READ  Een stad in Nederland gaat als eerste vleesadvertenties verbieden