Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heeft u recht op verhoging van de activiteitenbonus vanaf 1 april? Alle informatie staat hier

Deze april belooft enkele verrassingen voor Franse gezinnen die wachten op kinderbijslag. Het moet gezegd dat de enige tijd geleden door de staat aangekondigde hervorming meer dan voordelen oplevert begunstigden. Bijzonder interessant zijn ook de cijfers die over dit onderwerp zijn onthuld. Maar ben jij ook een van degenen die begin volgende maand een bullish bounty krijgt? Details in dit artikel!

Bonus: herwaardering van verschillende kleuren

RSA is de eerste die wordt getroffen door deze herbeoordeling, waar Franse families zo om vragen. Het tot dan toe toegekende bedrag voor deze bonus wordt namelijk aangepast naar hoog tarief 1,8%. Een wijziging die vanaf 1 april 2022 daadwerkelijk wordt doorgevoerd. De wijziging is door het land doorgevoerd naar aanleiding van de eerder geconstateerde inflatie op jaarbasis. Dit is niet de enige vergoeding die naar boven zal worden bijgesteld als we de uitspraken van de regering hierover mogen geloven.

Dit is vooral het geval activiteitenbonus of PA die vanaf volgende maand ook wordt uitbetaald. Wat het tarief betreft, kunnen Franse huishoudens een stijging verwachten die vergelijkbaar is met die van RSA. Een verandering die de begunstigden zullen waarderen gezien de hogere voedsel- en brandstofprijzen. Vooral omdat de profielen waarvan u profiteert meer zullen zijn dan in het verleden.

Hoeveel kost de Palestijnse Autoriteit?

Instagram snap

Met deze herbeoordeling, dat is het dan allemaal Maximale drempels Van de te beoordelen activiteitsbonus. Dus het forfaitaire bedrag is voor één persoon Circa 653,68 EUR. Als de begunstigde een of twee kinderen heeft, is dat € 845,52 en € 1014,62. De verhoging van deze toeslag blijft uiteraard gelden.

READ  Toulon. Er worden grote storingen verwacht op het Tisséo-netwerk, vanaf maandag, hier is waarom

We berekenen dus 50% voor de eerste persoon en 30% voor de anderen. Indien de gezinssamenstelling meer dan 3 personen onder de 25 jaar omvat, bedraagt ​​het tarief 40%. Het volstaat om begunstigden begin april een snelle berekening te laten maken van het bedrag dat aan hen kan worden uitbetaald. Houd er echter rekening mee dat de betaling voor deze bonus over meerdere dagen wordt gespreid, afhankelijk van  Afdeling, Afdelingen waarin je je bevindt.

Wie zijn de begunstigden van deze bonus?

activiteitenbonus
Instagram snap

Dit is de grote vraag die hoort bij elke aankondiging van een nieuwe beloning! Ben jij een van de mensen die er baat bij heeft? Simpel gezegd, de criteria om in aanmerking te komen voor deze toeslag zijn niet veel veranderd sinds de inwerkingtreding ervan. Gezinnen die een AP willen verkrijgen, moeten hieraan voldoen Zeer specifieke criteria. Dit omvat in het bijzonder:Ze hebben een bedrijf met een laag inkomen.

Mis de video niet

Alleen mensen die regelmatig in Frankrijk verblijven, profiteren van de bonus. Voldoet u aan de eisen die de staat stelt? Ga gerust naar CAF en solliciteer. Afhankelijk van je locatie en profiel kan MSA daar ook voor zorgen!

© ️ Tekpolis Editorial Board Google en Facebook zullen zonder onze toestemming op de hoogte worden gesteld van kopieën van onze artikelen