Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Heb je er altijd al van gedroomd om stilletjes een WhatsApp-groep te verlaten? Het kan nu

In de loop van de tijd zijn veel WhatsApp-groepen verlaten. Sommige blijven actief en sommige worden nutteloos. Maar uit angst om je vrienden, familie of zelfs collega’s te beledigen, loop je niet het risico deze groep te verlaten omdat iedereen het zal zien dankzij een bericht: “xxx heeft de groep verlaten”. Wees gerust, het lijkt erop dat deze tijd snel voorbij zal zijn dankzij de nieuwe versie 22.21.77 van de berichten-app. Inderdaad, onder de nieuwigheden die deze update zal presenteren, zal het “discreet” verlaten van de collectie zeker een van mijn favorieten zijn. ” Nu weten beheerders alleen dat een lid een groep heeft verlaten ‘, staat specifiek vermeld in de app-beschrijving in de App Store en Google Play Store in het bijzonder.

Ook te ontdekken: Houd er rekening mee dat WhatsApp vanaf 31 oktober niet meer werkt op deze telefoons.

Andere functies om te ontdekken in de nieuwe versie van WhatsApp

Als deze nieuwigheid onze aandacht trok, weet dan dat er anderen zijn die hun opwachting zullen maken of al hebben gemaakt:

  • U kunt rechtstreeks een WhatsApp-oproeplink maken via het tabblad Oproepen
  • Beheerders kunnen nu: Berichten voor iedereen verwijderen ” En de ” Alle deelnemers kunnen zien wie het heeft verwijderd “.
  • je kan ook” Reageren op een situatie door middel van feedback “baan annuleren” Verwijder mij voor een paar seconden »

Houd er rekening mee dat WhatsApp voor sommige telefoons vanaf 31 oktober niet beschikbaar is. In feite zullen de besturingssystemen van sommige Android-modellen (4.01 en eerder) geen nieuwe updates ondersteunen, omdat ze te oud zijn.

READ  Curiosity ontdekt verbazingwekkende steensterrenbeelden op Mars