Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Head-to-head vergelijking: Sony WF-1000XM3 vs. WF-1000XM4

De WF-1000XM4 is momenteel de beste hoofdtelefoon echt draadloos Uit onze vergelijking. Maar hebben ze genoeg om het aanzienlijke prijsverschil met hun voorganger, de WF-1000XM3, te rechtvaardigen? Het antwoord ligt in dit duel tussen broers en zussen…

Twee jaar later is het niet verwonderlijk dat de WF-1000XM4 zegeviert in dit duel tegen zijn voorganger, de WF-1000XM3. De vraag die u zich moet stellen is: zijn de nieuwe functies van de WF-1000XM4 het waard om dubbel te betalen voor het nieuwste paar? Het antwoord is ja als je jezelf wilt uitrusten met de beste koptelefoon echt draadloos, met name met betrekking tot akoestische prestaties en het niveau van actieve ruisonderdrukking. Het antwoord is ook positief als je de koptelefoon vaak als handsfree set gebruikt. De WF-1000XM3 is echter zeer efficiƫnt in termen van audioprestaties en robuust algoritme voor ruisonderdrukking. Bovendien zijn de gebruikerservaring en het comfortgevoel tussen de twee modellen vrijwel identiek. Dus als je budget het niet toelaat om de WF-1000XM4 te krijgen, zal de WF-1000XM3 geen probleem hebben om je te vullen.

READ  15 dagen gratis games uit de Epic Games Store: een toekomstige FPS-demo voor dag 13