Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Harde vos, Berest in hard

afwijking – Lees de aantekeningen van Figaro’s speciale correspondent na de uitschakeling van Frankrijk in de halve finale van het EK tegen Duitsland (1-2).

Onze speciale correspondent in Milton Keynes

Berod Magnin (5.5): Haar verantwoordelijkheid is niet aangetast door een van de twee Duitse doelen, aangezien ze niets kan doen. Mooie redding op een mooi horizontaal display met een directe vrije trap van Bob (21). Minder keizerlijk in haar vluchten, aarzelde ze nooit om te proberen haar verdediging te verzachten.

Eva Brisset (3.5): Door de geslaagde strafschop werd ze kampioen van de kwartfinale, die Nederland in de extra tijd won (1-0). Helaas voor haar was de helft minder succesvol. Technisch maakte ze veel fouten. Maar haar grootste fout was om verrast te worden door het eerste Duitse doelpunt, want Bob staat voor haar zonder te reageren. Over het algemeen was Duitsland vooral gevaarlijk van hun kant en aanvallend bracht Berest niets. Een zeer teleurstellende conclusie na een zeer succesvolle Euro.

Greg Mbok (4): Als er een Perisset wordt gemaakt…

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 77% om te ontdekken.

Je vrijheid ontwikkelen is je nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd? Log in

READ  Vierdaagse van Duinkerken - Gianni Vermeersch verheugd met zijn 'favoriete theater'-overwinning