Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Halloweenweekend en maandag 1 november: Gevaar voor slecht weer

via Jill Matriconmeteoroloog

In het komende weekend, dat overeenkomt met het weekend en de maandag van Halloween, maar ook met de overgang naar wintertijd (’s nachts van zaterdag op zondag verminderen we uren, uren en uren met een uur. Profiteer van een extra uur slaap ), Het weer moet aanzienlijk verslechteren.

Na een rustige week neemt de hoge druk af. Het uitgebreide lagedruksysteem dat de Noord-Atlantische Oceaan omhult, zal heel West-Europa veroveren, wat zal leiden tot een zeer belangrijke achteruitgang in Frankrijk, in de vorm van regen, wind en onweersbuien.

Merkbare algemene verslechtering

zaterdagIn de gebieden ten noorden van de Loire zal een verslechtering optreden bij regen en harde wind tot 80 km/u. Het weer zal nog steeds droog zijn onder een mistige lucht van de Pyreneeën tot de Alpen tot de Elzas, maar de zuidenwind zal woelig worden. In Languedoc-Roussillon en PACA zullen er talrijke offshore inhammen zijn, aangedreven door gevoelige zeewinden, met meer neerslag in de Cevennen.

zondagEn regen en regen zullen heel Frankrijk veroveren. Het gaat gepaard met harde wind tot 90 km/u in het Kanaal en 70 km/u landinwaarts. In het zuidoosten, waar onweer kan voorkomen, moet rekening worden gehouden met de mediterrane ring. Deze situatie wordt nauwlettend gevolgd door onze diensten.

maandag 1 nov, De omstandigheden zullen overal worden verstoord, met regen en gevoelige winden die de meeste gebieden raken.

Zoetheid gedwarsboomd door de wind en regen

Met winden die voornamelijk naar het zuidwesten zijn gericht, gericht tussen de Atlantische depressies en hoge druk vanuit de Maghreb richting Midden-Europa, wordt het matig, vooral in het zuidwesten, met 21 tot 25°C in de middag. Kwik. Onder wolken en regen in het noorden verwachten we 14 tot 17 graden Celsius op het beste moment van de dag, maar het gevoel zal onaangenaam zijn.

READ  Legers staan ​​voor de klimaatuitdaging