Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Guadeloupe en Martinique zijn niet geschikt voor ‘Icon of the Seas’, de grootste oceaanlijn ter wereld

Guadeloupe en Martinique zijn niet geschikt voor ‘Icon of the Seas’, de grootste oceaanlijn ter wereld

Icon of the Seas zal in januari de Caraïben oversteken. Maar er zullen geen tussenstops zijn in Guadeloupe en Martinique voor ’s werelds grootste schip. De havenfaciliteiten van de twee eilanden zijn nog niet klaar om ze te ontvangen. Uitgerust door Royal Caribbean International Cruise zal het schip in de oostelijke Caribische Zee varen.


Met een lengte van 365 meter, 20 bruggen, zo’n 15 bars en restaurants, 7 zwembaden, 6 waterglijbanen en de hoogste waterval ooit gebouwd op een plezierschip. The Icon of the Seas, Icon of the Seas, is ’s werelds grootste oceaanstomer en het grootste drijvende dorp ooit gebouwd.

.


Helaas of gelukkig, afhankelijk van iemands standpunt, zal hij volgend jaar niet bij ons stoppen, noch in Guadeloupe, noch in Martinique.

De 7-daagse cursus in de Oostelijke Caraïben omvat slechts enkele stops. “Alleen” de eilanden Sint Maarten, St. Kitts en Nevis, en St. Thomas in de Amerikaanse Maagdeneilanden en Coca-Cai Island, het privé-eiland van Royal Caribbean International in de Bahama’s, zullen gastheer zijn voor de “Icon of the Seas”.

Als we niet onderweg zijn, is dat simpelweg omdat we niet over de juiste infrastructuur beschikken om zo’n grote lijnboot te ontvangen.

Icon of the Seas biedt plaats aan maximaal 7.600 passagiers en 2.350 bemanningsleden. Het beschikt over een watertheater en een park met duizenden levende planten.

Om de uitstoot te verminderen, wordt het schip aangedreven door LNG. Andere moderne technologieën voor de productie van elektriciteit en zoet water zijn gepland op het schip.

READ  Wie komt in 2024 in aanmerking voor de vrijstelling?

onlogisch? onfatsoenlijk? vulgair? Misschien in ieder geval, de boekingen voor het seizoen 2024 zijn bijna rond.

.