Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

GTA: The Trilogy verstoort de lancering van de pc

Wat je moet weten, is dat GTA: The Trilogy – Definitive Edition alleen wordt verkocht in de Rockstar Store, dus de lancering gaat via een speciale client, vergelijkbaar met Battle.net voor Blizzard of uPlay. voor Ubisoft. Deze client was de eerste die Rockstar uitschakelde toen de game op 11 november werd gelanceerd, waardoor pc-gamers geen toegang hadden tot al hun Rockstar-games.

Reden ? Bestanden ontdekt door gegevenskiezersWat vooral de aanwezigheid van originele muziek in de spelcode laat zien Grand Theft Auto: San Andreas, de laatste is gewoon geprogrammeerd om niet te starten. Ter herinnering: sommige originele tracks van de trilogie zijn uit hun audiotrack gehaald omdat de rechten zijn verlopen (denk bijvoorbeeld aan Billie Jean door Michael Jackson in onderwereld). Bovendien werd een hele reeks feedback van ontwikkelaars gevangen in het proces, achtergelaten in het midden van de spelcode, wat een kostbaar venster op het ontwikkelingsproces opende.

Daarom zal Rockstar enkele uren nodig hebben om zijn client weer toegankelijk te maken, en enkele dagen voordat een herziene versie van GTA: The Trilogy – Definitieve editie, nu beschikbaar.

READ  "Amazon Music Unlimited" met 60 miljoen nummers die gedurende 3 maanden zijn afgespeeld