Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote verbindingsproblemen in XDefiant: je bent niet de enige, Ubisoft lost dit probleem op!  |  X-Box

Grote verbindingsproblemen in XDefiant: je bent niet de enige, Ubisoft lost dit probleem op! | X-Box

Vandaag viert Ubisoft de release van XDefiant. Helaas werd er lang uitgekeken naar de gratis FPS-release en ondervinden de servers momenteel verschillende verstoringen.

Ubisoft is bezig met de zaak

Zoals we overal op sociale netwerken en andere forums kunnen lezen, lijkt het erop dat het verbinden met de game en het vinden van games momenteel ingewikkeld is. In het eerste bericht dat vroeg in de avond werd geplaatst, gaf Ubisoft aan op de hoogte te zijn van de problemen en vroeg het spelers om geduld:

We realiseren ons dat sommige spelers niet aan het spel kunnen deelnemen. We vragen u geduld te hebben terwijl wij voor onze servers en matchmaking zorgen.

Een paar minuten geleden plaatste het bedrijf een tweede bericht om aan te geven dat het verbeteringen ziet, maar blijft werken aan het oplossen van de problemen:

We zien verbeteringen in de problemen die spelers ondervinden bij matchmaking en we blijven eraan werken. Wij zullen zo snel mogelijk updates geven!

Hoewel de problemen zich nog steeds voordoen, zult u waarschijnlijk binnenkort enkele verbeteringen zien.

Vergeet niet dat XDefiant beschikbaar is op de Xbox Series Laat ons gerust weten of je het spel hebt kunnen spelen en wat je tot nu toe van de titel vindt.

READ  IKEA lanceert een praktische rolwagen om alles in de keuken op te bergen: Tuxboard