Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gouverneur van de Pyreneeën Atlantische Oceaan onderneemt juridische stappen wegens niet-naleving van gezondheidsregels tijdens Biarritz-Bayond

Hij had het tafereel al lang niet meer gezien. Aan het einde van de wedstrijd tussen Biarritz en Bayonne, die BO won en hem een ​​opvouwbare stoel aanbood voor de Top 14, kwamen duizenden fans het grasveld binnen om te juichen. Een show die de Pyreneeën-Atlantische provincie in het geheel niet bevredigde, die zaterdagavond, een paar uur na de vergadering, een persbericht deed afgaan en “veroordeling” Niet-naleving van sanitaire regels.

Aguilera Stadium-schaal, ingesteld op 5.000 mensen […] Het is duidelijk ingehaald, verwijst naar de instelling. Daarnaast observeerde de Nationale Politie de verkoop van alcoholische dranken in het stadion. […] Gezondheidscontroles werden niet systematisch uitgevoerd door de club aan het einde van de toegang tot het stadion. “

De gouverneur zal de aanklager in Baiyun . arresteren

“Uiteindelijk leidde het einde van de wedstrijd tot de verovering van het veld, en meer nog, zonder enig respect voor de gebaren van de barrière”De gouverneur sloot zijn telling af. Deze overtredingen kunnen Biarritz Olympique duur komen te staan. Het gouvernement herinnerde eraan dat de verantwoordelijkheid om het gezondheidsprotocol te respecteren in de club faalde. De gouverneur van de Pyreneeën Atlantische Oceaan heeft aangekondigd dat hij de openbare aanklager van Bayonne zal arresteren en bestuderen ‘Bestuurlijke boetes worden waarschijnlijk genomen’.

Toen hem op een persconferentie werd gevraagd naar een groot publiek, visueel veel groter dan de toegestane limiet van 5.000 toeschouwers, koos de coach van Biarritz, Sean Sowerby, de humor: “Ik heb uitgerekend, er waren zo’n 5.000 toeschouwers (een glimlach). » BO-voorzitter Jean-Baptiste Aldege verscheen niet voor de pers, in tegenstelling tot de dag ervoor, voor de pre-match conference, of na de nederlaag in de Pro D2-finale, vorige week, tegen Perpignan (33-14).

READ  Bij hem thuis geboekt door Montpellier, laat Lille twee kostbare punten vallen in de titelrace