Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Goud staat nog steeds op het hoogste niveau.  Waarom is het nog niet te laat en waarom moeten we begrijpen wat er gebeurt!

Goud staat nog steeds op het hoogste niveau. Waarom is het nog niet te laat en waarom moeten we begrijpen wat er gebeurt!

De goudprijs hervatte zijn stijging, ruim boven de grafische weerstandsdrempel (ongeveer $2.364 per ounce).

Door ruim boven de symbolische drempel van $2.400 per ounce terug te keren, bevestigt het gele metaal de hervatting van zijn opwaartse beweging na een lichte stabilisatie na de zeer sterke stijging van de afgelopen weken.

Je kunt het in deze grafiek zien.

Deze opwaartse beweging is niets aan toeval te danken.

Deze beweging is volkomen voorspelbaar.

Omdat het gebaseerd is op zeer duidelijke gegevens.

De voorspelling voor het gele metaal is ook bekend.

Voor degenen die meer willen leren en zichzelf intellectueel willen uitrusten om hun eigen mening te kunnen vormen over dit zeer belangrijke onderwerp, heb ik mijn nieuwste strategiedossier aan Goud gewijd.

Ik geef u hier een kopie van de inhoudsopgave, zodat u kunt visualiseren wat er wordt behandeld in dit 30 pagina’s tellende bestand dat specifiek aan het gele metaal is gewijd.

Als u zich abonneert op de Strategies-nieuwsbrief, krijgt u toegang tot alle reeds gepubliceerde bestanden en is alle informatie hier beschikbaar voor de komende 12 maanden! Bovendien profiteert u van volledige vrijheid, aangezien er geen sprake is van automatische verlenging. Jij beslist altijd.

Het is al te laat, maar niet alles is verloren.

Maak je klaar !

Charles Sanat

‘Insolentiae’ betekent ‘onbeschaamdheid’ in het Latijn
Om mij te schrijven [email protected]Om aan mijn vrouw te schrijven [email protected]

Je kunt je ook aanmelden voor mijn maandelijkse Strategies to Move Forward-nieuwsbrief waarin ik concrete oplossingen deel die je kunt implementeren om je voor te bereiden op de volgende wereld. Deze oplossingen zijn gecentreerd rond de PEL-aanpak – Erfgoed, Werkgelegenheid en Locatie. Het idee is om de tools en technieken met u te delen die nodig zijn om uw persoonlijke en familiale veerkracht op te bouwen.

“Door ons verlangen om vreedzame revoluties te onderdrukken, maken we gewelddadige revoluties onvermijdelijk.”

READ  Sparen en pensioen: de behoeften en verwachtingen van rijke families

“Dit is een ‘presslib’-artikel, dat wil zeggen dat het niet geheel of gedeeltelijk mag worden gekopieerd, op voorwaarde dat deze paragraaf achteraf wordt overgenomen. Insolentiae.com is de site waar Charles Sannat dagelijks spreekt en onbeschaamde, compromisloze analyses van economisch nieuws levert. Bedankt voor uw bezoek mijn site U kunt zich gratis abonneren op de dagelijkse nieuwsbrief op www.insolentiae.com »