Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gmail, nadert het einde?  Een gerucht verspreidde zich snel

Gmail, nadert het einde? Een gerucht verspreidde zich snel

‘Google beëindigt Gmail’, een gerucht over het einde van Gmail verspreidt zich als een lopend vuurtje. Google ontkende dit snel.

Bron: Unsplash

Er is de afgelopen uren sprake geweest van een groot misverstand op sociale netwerken, en met goede reden: een screenshot van een e-mail die rechtstreeks van Google lijkt te komen, verspreid op X (voorheen Twitter), waarin wordt beweerd dat Gmail de dienst zal verlaten. …

Bron: X/Twitter

De afbeelding in kwestie, die door meer dan een miljoen nieuwsgierige mensen is bekeken, kondigt het einde aan van de activiteiten van Gmail vanaf 1 augustus: je zult niet langer je e-mails verzenden, ontvangen of opslaan.

Maar nu was dit verhaal niet ter zake doende. De e-mail is gekaapt en bewerkt om daadwerkelijk te praten over het einde van de ondersteuning voor de standaard HTML-versie van Gmail, een verandering die feitelijk al maanden geleden heeft plaatsgevonden.

Dit was echter voldoende om een ​​mini-tornado op internet en Google te veroorzaken Hij moest de informatie zelfs ontkennen.

Zegt Google Cemetery iets voor u?

Google heeft zelfs de reputatie een aantal van zijn diensten te beëindigen, tot het punt waarop we spreken over een ‘Google-kerkhof’.

Van Google Reader tot Google+, het bedrijf aarzelt niet om op te ruimen als het dat nodig acht. Onder hen kunnen we Google Clips, Stadia, Inbox by Gmail, YouTube Gaming, Google Trips, Google Allo, Google Plus, Google Goggles, Google Talk, Chromebook Pixel, Project Ara, Picasa, MyTracks, Google Nexus Collection, Google Latitude en Nexus Q, om er maar een paar te noemen.

Maar je voorstellen dat ze Gmail sluiten is een beetje veel, nietwaar?


Wil je de beste Frandroid-artikelen op Google Nieuws vinden? Je kunt volgen Frandroid op Google Nieuws Met één klik.