Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Girondins4Ever Quevilly-Rouen met veel jongeren!

Girondins4Ever Quevilly-Rouen met veel jongeren!


Dit is zaterdag om zeven uur 's avonds Girondin de Bordeaux
Gooi op het gras
Matmut Atlantique-stadion – Rene Galles een ploeg Kiveli Rouen
Namens
Dag 28 van Franse League 2 BKT.

Afwezig bij de Girondins

Emmanuel PiomlaHij werd het slachtoffer van een spierscheur in zijn rechterhamstring en had eerder meerdere wedstrijden gemist. Hij zou na de interlandpauze moeten terugkeren.

Mattias de Amorim, die een paar maanden geleden een operatie onderging aan de meniscus van zijn rechterknie, maakt stilaan een comeback. Sinds kort is hij weer begonnen met hardlopen. Hij zal door het reservegebied moeten gaan om zijn gezondheid te herstellen en hem misschien tegen het einde van het seizoen in de Ligue 2 weer te zien.

Vitale Nsimba Een uur later kwam hij naar buiten, fronsend voor Gungan. Uiteindelijk is het slecht nieuws omdat de linkerkant een verstuikte enkel heeft en een pees is aangetast. Hij zal naar verwachting nog een maand afwezig zijn.

zeker, Albert Ellis
het zal niet zo zijn. Nadat hij uit de coma is ontwaakt, weer kan praten en weer kan lopen, begint de Hondurese international aan zijn revalidatie. We kregen goed nieuws toen we vernamen dat hij, na het trauma dat hij had doorgemaakt en alles wat volgde op de wedstrijd tegen Gangwon, geen 'grote nawerkingen' zou moeten hebben. Het valt nog te bezien of hij ooit zal terugkeren naar het profvoetbal. Aan de andere kant zou het dit seizoen vrijwel zeker niet zo moeten zijn.

Gaëtan Weisbeck
Hij blesseerde zijn adductorspier tijdens de warming-up vóór de wedstrijd bij Rowdies. Bordeaux's nummer 10 onderging begin deze week examens en het was minder ernstig dan verwacht.

READ  Live - Franse beker: Volg de loting voor rondes 7 en 8 live met de deelname van de Franse League 2-clubs

Alan Beddeviande jonge doelman van de club die al in de profgroep verscheen, blesseerde zijn quadriceps.

Eindelijk Lenny Bringwell,
Het wordt niet meer in de groep gehouden.

Anderen afwezig: Gregoire Swiderski, Davy Royard, Yael Mwanga, Tijani Atallah, Fuseini Keita, Glenn Eunus, Bayani Mbatha Lama, Alpha Diallo, Aymeric Debussy, Emilian Makane, Dimitri Manem, Lucas Rocro, Luc Essiena, David Tibili, Eugene Osagie.

Aan de kant van Quevilly-Rouen

Eigenlijk, Logan DeLaurier-Shupe
het zal niet zo zijn. Eerst vanwege een blessure, daarna omdat hij vanwege zijn lening niet tegen zijn trainingsclub mocht spelen. Onmiddellijk daarna, Naguib SissiOmdat er geen ritme is, kan dat ook niet zo zijn. Alexander Bonnetafwezig sinds oktober 2023, is weer opgedoken, maar het zal erg krap worden.

Jean-Luis Garcia profiteert van twee comebacks. Khalifa Coulibaly Hij kwam terug uit schorsing. Kaïn Bonifiedie aan de ziekte van psoas lijdt, zal de nummer 2 doelman zijn.

(Foto door Daniel Derajinski/Ikon Sport)

vrienden

Bordeaux : Johnson – Michelin, Bukele, Barbet (c), De Lima – Diaz, Ignatenko, Beto – Davitashvili, Vibotnik, Vetro

Alternatieven : Straczek (D), Marcelin, Ikomi, Kasubi, Sissoko, Levolante, Ngier.

Quivile Rouen (nog te bevestigen) : Leroy – Pattis, Pierret, Sissoko – Loric, Ghabili (c), Cadieux, Sangare, Panted – Soumano, Koulibaly.

Alternatieven : Bonifie (c), Sissoko, Fortes, Roche, Buha, Camara, De Marcolino.

afbeelding

afbeelding

Coach Riera

“Revanche op de heenwedstrijd (3-2 verlies)? Nee, we hebben een slechte wedstrijd gespeeld, vooral in de eerste helft. Het was een wedstrijd waarin ik tijdens de rust zei dat we 45 minuten hadden verspild, en toen was het echt moeilijk.” om terug te komen… Onze start van de wedstrijden Vandaag was altijd goed. Aan de andere kant herinner ik me die QRM-wedstrijd en de wedstrijd tegen Bastia, het zijn de twee slechtste wedstrijden die we tot nu toe hebben gespeeld. Er is geen gevoel van wraak , gewoon de wens dat het niet meer zou gebeuren. We zijn deze wedstrijd vergeten, het is al lang geleden (glimlacht) We denken alleen aan de drie punten, die erg belangrijk zijn. Maar zoals gewoonlijk, want volgende week zullen we praat ook over het belang van de drie punten (glimlach). Het belangrijkste is dat we nu positief zijn, dat we ons goed voelen, dat we goede gevoelens hebben. De laatste wedstrijd, zoals 'ik zei:' We stonden 0-1 “We waren een kwartier goed met de bal. We moeten daarna blijven verdedigen met de bal en uiteraard het tweede doelpunt maken als dat mogelijk is, maar vooral verdedigen met de bal. Zo kan de tegenstander geen schade aanrichten.” '

jury

Belangrijkste uitspraak Achmed Talib

Geautoriseerde waarnemer
Jean-Paul Groud
Assistent-scheidsrechter Matthew Bonitin
Assistent-scheidsrechter Stephan Bannon
Vierde uitspraak Janine wolken
Referentievertegenwoordiger Ghislaine Labbe
vertegenwoordiger
Christy Cornus

statistieken