Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ghost of Tsushima: Legends wordt een standalone game

het is in verklaring Het werd gepost op de PlayStation Blog waar Sucker Punch het nieuws aankondigt. Ghost of Tsushima: Legends Het is een volledige game geworden en krijgt vanaf 3 september ook een nieuwe gamemode. De studio geeft aan dat ondanks deze passage in onafhankelijkDeze update is gratis voor spelers die de originele game bezitten en blijft los van enige aankoop met betrekking tot Ghost of Tsushima: Director’s Cut.

Deze nieuwe modus, genaamd “Rivals”, zal twee teams met 2 spelers in competitie brengen met golven vijanden op een nieuwe kaart. Elke verslagen tegenstander geeft duo-punten, genaamd “magatama”, waarmee wordt voorkomen dat verbeteringen door het andere team worden gekocht. Een noodzakelijke stap om de laatste golf te openen en te hopen op de overwinning op zijn rivalen.

voor nieuwe spelers, Ghost of Tsushima: Legends Het zal beschikbaar zijn op 20 augustus voor € 19,99 op PS4 en PS5. Multiplayer-services werken in crossplay tussen deze zelfstandige versie en de originele versie. De inhoud zal ook hetzelfde zijn, behalve enkele cosmetische stukken die alleen kunnen worden ontgrendeld in de campagne voor één speler. Om de komst van de Rivals-modus te vieren, worden er tot 1 oktober elke week nieuwe functies toegevoegd.

READ  PlayStation Plus Essential: het volledige programma voor games gepresenteerd in oktober 2022 is onthuld