Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gezondheidspas: naar een lichtere versie in vakken met een lagere incidentie?

Geschreven door Graziella L. Gepubliceerd 17 oktober 2021 om 12:09 uur

Hoewel de controversiële gezondheidsvergunning moet worden verlengd tot de zomer van 2022, nemen vanaf 15 november de vragen over noodhulp toe. Het amendement van vrijdag werd goedgekeurd om het apparaat lichter te maken in secties met een lager infectiepercentage.

Terwijl de epidemie COVID-19 Het lijkt tekenen van tij te vertonen, zoals de regering wil Verlenging zorgvergunning tot zomer 2022, achteruit. Deze controversiële maatregel is zelfs binnen de LREM-partij, aangezien de MP Bakum Robin verzetten zich ertegen. voorstellen Wijziging Naar de gezondheidswaakzaamheidswet Wat de toepassing van het doorgeven van gezondheid beperkt tot de afdelingen waar het is infectiepercentage Van de Covid-19-epidemie Groter dan of gelijk aan 50 gevallen per 100.000 inwonersvrijdag goedgekeurd.

project van de wet gezondheid waakzaamheid Wil verlengen 31 juli 2022 De mogelijkheid om de gezondheidskaart te gebruiken. Dit zou het volgens Gabriel Attal, een regeringswoordvoerder, mogelijk maken om sneller te reageren in het geval van “Epidemisch herstelMaar tot nu toe is er Er zijn geen epidemiologische criteria die het optillen of onderhouden van de rioleringsgang omlijsten, waardoor het gereedschap”ProbleemAan LREM-plaatsvervanger Pacum Rubin.

geoordeeld vrijheden pesticiden Sommige acties met betrekking tot de gezondheidskaart worden verondersteld te zijn:Het is in tegenspraak met de gewetensvrijheid en de keuze van iedereenDaarom wil hij tenminste hefboom l’obligation du pass In gebieden waar het besmettingspercentage minder dan 50 nieuwe gevallen per 100.000 inwoners bedraagt, is dat ongeveer 80 provincies in het land, volgens volksgezondheid Frankrijk. Alleen Maine-et-Loire, Deux-Sèvres, regio Parijs, Haute-Savoie, Haute-Loire, Ardèche, Loser, Aveyron, Areej, Bouches-du-Rhône, Alpes Maritimes en Haute-Provence, Corse de Sud, Saint Martin, Martinique, Guyana en Guadeloupe moeten doorgaan met het Pass-verzoek als er uiteindelijk over het amendement wordt gestemd. om door te gaan, door 15 november.

READ  Logic Quiz: de wiskundepuzzel die de slimste geesten op de proef stelt!