Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Getrouwd met Pierre Menes en zijn partner Melissa Acosta

Estelle Dennis, Dominique Grimault, Valerie Pecres en Elie Simon woonden de 58-jarige sportjournalistengilde en partner bij.

Ze zeiden ja.” Elf jaar nadat ze elkaar ontmoetten in La Baule, Pierre Menes Zij is getrouwd met Melissa Acosta. De 58-jarige sportjournalist maakte het goede nieuws bekend in een bericht dat hij de dag na hun verbintenis op zijn Instagram-account plaatste. “Eindelijk! Man en vrouw. Een heerlijke avond bij ons thuis met onze vrienden. Een flits van geluk in zeer moeilijke tijden op alle niveaus. Maar je bent altijd aan mijn zijde, mijn rots, mijn kracht, mijn liefde”Hij schreef in het bijschrift voor een foto van hen in trouwkleding.

In verschillende video’s die op de dag van het feest door de gasten zijn gemaakt en aan de pasgetrouwden zijn doorgegeven, kunnen we de meerderheid van de gasten zien, waaronder Estelle Dennis en Dominicus Grimaud. De komiek was ook aanwezig Elie Chamoun De voormalige presidentskandidaat Valerie Beckersen sportjournalist Geoffroy Gartier en voorzitter van RC Strasbourg. Hedendaagse kunstenaar Hom Nguyen gaf hen een schilderij met twee in elkaar verstrengelde handen.

Lees ook – ‘Ik vraag me af wie van de misdaad profiteerde’: Verdachte van aanranding, Pierre Menes roept samenzwering

De drie honden van het paar, Joey Jr., Magic Jr. en Edison, woonden ook de vakbond van hun eigenaren bij. Zowel de haan als de Dalmatiër droegen voor de gelegenheid een witte das toen een medaillon met de voornamen Melissa en Pierre werd opgehangen.

In 2016, toen Pierre Menes gezondheidsproblemen had, Melissa Acosta vertelde haar het nieuws en onthulde dat hij een orgaantransplantatie had ondergaan. “Het is al een week geleden dat we dit prachtige geschenk ontvingen. Degene die ons aan het lachen maakte en vooral de hoop en het verlangen om te leven »had ze geschreven voordat ze het lijden van wachten en dan rusten en “Verdriet dat ik de mensen die deze orgaandonatie hebben gemaakt niet kunnen bedanken omdat het volledig anoniem is”. “Ik kan je nooit genoeg bedanken voor wat je voor hem hebt gedaan, voor onsvoegde ze eraan toe. Bedankt donateurs, jullie brachten een glimlach terug die verloren was gegaan. Vitaliteit vervaagde sterker verlangen om te leven. Verlangen om het leven met volle teugen te vernietigen. We zijn je alles verschuldigd. Wat je voor niets hebt gedaan, is onbetaalbaar. Wat een pijnlijke situatie om te wachten tot iemand sterft om het recht op leven te hebben…”

READ  Uitgesloten. Leticia Hallyday en Jalil Lispert: hoe het eerbetoon aan Johnny spanningen in hun relatie veroorzaakte

Lees ook – Pierre Menes beschuldigd van aanranding, zijn advocaat hekelt de “ernstige aanval op het vermoeden van onschuld”

Een paar maanden geleden lag de sportjournalist opnieuw in het ziekenhuis. “Ik heb drie weken op de intensive care gelegen. Ik ben vier weken geleden ontslagen. Het had te maken met een algemene infectie die mijn hart, nieren, longen en hersenen aantastte. Dus ik moest een heleboel tests ondergaan: MRI, scanner, colonoscopie, nierbiopsie … Ik ben geen mooi gezicht, dokters, ik weet nog niet wat ik heb. […] Mijn arts is ervan overtuigd dat mijn gezondheidstoestand rechtstreeks verband houdt met mijn juridische problemen.Hij zei Parijse Kanaal + voormalig adviseur Verschillende vrouwen beschuldigden hen van aanranding.

zie ook – ‘We probeerden van mijn cliënt een zondebok te maken’: het proces tegen Pierre Menes voor aanranding geweigerd

» Volg al het nieuws van TVMagazine op mij FB En de Twitter .