Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Geplande geboorte april’: de tweede baby in zicht van het koninklijk paar, de familie is in extase

‘Geplande geboorte april’: de tweede baby in zicht van het koninklijk paar, de familie is in extase

Geboren in het jaar 2020, zou de kleine jongen binnenkort een uitstekende speelkameraad moeten krijgen, de perfecte gelegenheid voor hem om zijn ouders en grootouders (groothertog Henry en groothertogin Maria Theresa) gek te maken!

Het moet ook worden gespecificeerd Ze hebben andere kleinkinderen : Hun tweede zoon, Felix Hij is de trotse vader van Amalia, 8, William, ongeveer 6, en Hun derde zoon, prins LouisHij heeft twee jonge mannen, Gabriel (16) en Noah (15).

De jongste van hen, Alexandra en SebastianZe zijn nog niet getrouwd en hebben geen kinderen. Het moet gezegd dat de jonge vrouw, die pas 31 jaar oud is, erg gefocust is op haar studie en verschillende diploma’s heeft behaald in de Verenigde Staten, Parijs en Dublin. Ondertussen is de jongste onlangs in het Britse leger bij de Ierse Garde gekomen!

Hoe dan ook, er hangt de laatste tijd, na een aantal moeilijke weken, een prachtige blauwe lucht boven het Groothertogdom Luxemburg. Prins Louis, 36, scheidde onlangs van de moeder van zijn twee zonen, met wie hij in 2006 trouwde en van plan is om in 2022 te hertrouwen met de Franse advocaat Scarlett Lauren Serge, die uiteindelijk hun verloving afgelopen februari verbrak, wat een schandaal veroorzaakte in de monarchie.

READ  Cécile de Menebus legt uit dat ze niet langer de video wil zien waarin Rocco Siffredi's aanval op haar wordt afgebeeld