Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Delphine Weisbeezer, geschokt: Eerst stil, Roger reageert eindelijk op de aankondiging

Delphine Weisbeezer, geschokt: Eerst stil, Roger reageert eindelijk op de aankondiging

Ze leefden zeven jaar lang een prachtig verhaal. dinsdag 27 september 2022 dolfijn fluistert Ze kondigde haar scheiding aan met Roger, die 26 jaar oud is. Een plotselinge breuk voor het paar dat de perfecte liefde leek te spinnen. Op sociale netwerken uitten ze herhaaldelijk hun gevoelens door middel van verschillende zinnen. Laat ze deze keer het woord nemen. Hoewel hij zweeg sinds de paar woorden die de voormalige Miss France had gepost, reageerde Roger.

hij is in een verhaal Op Instagram doet deze 56-jarige nachtclubeigenaar zijn nieuws. Deze woensdag 28 september 2022, de dag na de verloving van Delphine Wespiser, plaatst hij een prachtige foto die blijkbaar bij de bloemist is genomen. In feite, in het genoemde schot, Diverse mooie boeketten Getoond in roze. Rozen, geraniums, hortensia’s … Roger heeft keuze te over. In het bijschrift staat “En het leven gaat door“, Er achter komen Het leven gaat voort In het Frans, met een knipogende glimlach (Zie diavoorstelling). Een teken dat alles goed met hem gaat, dat hij zijn weg vervolgt van de jonge vrouw, maar niet per se ongelukkig met alles.

Onthoud dat de columnist van Cyril Hanouneh binnen is Raak mijn tv niet aan (C8) Van haar kant deelde ze een prachtige foto van het paar waar ze haar lief en teder omhelsde. “Omdat hij het was en omdat zij het was. 7 jaar geleden ontmoetten we elkaar op een kleurrijke avond. Toon me het licht dat zijn hart vult. Samen leefden we, we reisden, we droomden, we bouwden. We hielden van elkaar, we deelden, we staken bergen over, samen, altijd samen. Ik wens dat jullie allemaal een verhaal beleven zoals het verhaal dat mijn mooie ster me gaf door me mijn zonneliefde te laten ontmoeten. Een liefdesverhaal tegen alle verwachtingen in dat voor altijd mijn hart en ziel zal omarmen‘, had ze geschreven. Een paar zinnen kun je vergelijken met een liefdesverklaring die sterker is dan ooit. Maar de rest was op een andere toon:Bedankt, bedankt voor alles. Uit de grond van mijn hart wens ik je het beste voor de rest van de weg, want ik zal nooit ver weg zijn. Chow is belangrijk.

READ  Christoph Willem maakt gebruik van zijn seksualiteit: de zanger spreekt zonder taboes

Zo verlieten de twee het op goede voet. Misschien worden ze daarna vrienden, degenen die de eerste seksvrienden waren … om verder te gaan.