Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geoffroy Legon staat op het punt te worden vervangen door Jean-Michel Salvatore aan het roer van ‘Current Values’

Geoffroy Legon staat op het punt te worden vervangen door Jean-Michel Salvatore aan het roer van ‘Current Values’

Beleeft Jeffroy Legon zijn laatste uren aan het roer van de redactie van het extreemrechtse weekblad? huidige waarden ? Het artikel komt van de website van de gespecialiseerde pers brief aanDonderdag 20 oktober, de aankondiging van zijn volgende vervanging door Jean-Michel Salvatore, die intern argwaan wekte, aangezien een journalist van zijn team toegaf dat hij “Timide” Afhankelijk van de situatie. ‘Er is nog geen besluit genomen’Van zijn kant bevestigde Francis Morell, directeur van de holdingmaatschappij die eigenaar is van de Valmond Group, die eigenaar is van het weekblad.

Hij geeft echter toe “Discussies tussen de bijdrager en Geoffroy Lejeune, zoals vaak gebeurt”. Volgens onze informatie mag de komst van Jean-Michel Salvatore, 61, niet langer worden uitgesteld. Na twee jaar aan het hoofd ParijseDe heer Salvatore verliet begin september zijn functie als hoofdredacteur voor Nicolas Charbonneau. De redactionele standpunten van de krant zijn bij verschillende gelegenheden op de proef gesteld door de journalistengemeenschap van de krant, die onwillig was dat de krant partijdige standpunten innam.

obscene redactionele regel

Vorig figarowaar hij samenwerkte met Nicolas Petout, Etienne Mogot en Alexis Brisette, die zichzelf vertegenwoordigden door verschillende stromingen die door rechts passeren, zal het de taak van Jean-Michel Salvatore zijn om huidige waarden wekelijks vanaf “Vermoedelijk juist, maar niet Alt-Right”, bevestigt aan iemand die dicht bij het bestand staat. Een redactionele regel is milder dan die gedrukt door Geoffroy Legon, een 30-jarige die zichzelf veronderstelt “Reageer”, Dagelijkse gast op CNews, onder leiding van Vincent Bolloré.

Jean-Michel Salvatore’s taak zal een wekelijkse bezigheid zijn van “het veronderstelde recht, maar niet extreemrechts”, verzekert iemand die dicht bij het dossier staat.

Hoewel hij zegt “Ten dienste van iedereen”Lygon plaatste Eric Zemmour, die zijn bewondering niet verbergt en aan wie hij in 2015 een boek opdroeg (reguliere verkiezingen, Ring) stond zeven keer op de voorpagina van het tijdschrift tijdens de presidentiële campagne. Een riskante keuze: niet alleen 26% van de ondervraagde lezers in april door het IFOP Poll Institute Ze zeiden dat ze klaar waren om op Emmanuel Macron te stemmen – vergeleken met 25% voor Marine Le Pen en 24% voor Eric Zemmour – maar de verkoop was niet beter. Integendeel, ze beschuldigden grote val.

READ  De jeugdwerkloosheid blijft stijgen en bereikte een nieuw hoogtepunt in juni van 21,3%

De vreselijke wekelijkse redactionele streak gaf haar veel meer media-zichtbaarheid dan haar werkelijke verkoop haar toestond te hopen. Wat betreft advertentie-inkomsten, deze is online teruggebracht tot een klein percentage sinds het Sleeping Giants-collectief zwoer de merken die de krant financierden publiekelijk uit te dagen door hun advertenties op hun site te laten verschijnen, totdat ze eruit zijn. De gedrukte editie van het weekblad telt niet meer mee.

Je hebt 35,79% van dit artikel om te lezen. Het volgende is alleen voor abonnees.