Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geen wc-papier meer in het vliegtuig: een vlucht vertrok 26 uur te laat

eenvoudig
Vlucht BY718 van de Belgische lagekostenmaatschappij TUI om Manchester met Sharm El-Sheikh te verbinden, is op vrijdag 16 december meer dan een dag te laat vertrokken. de reden ? De piloot legde uit dat het bedrijf “vruchtensap zou hebben gekregen in plaats van wc-papierrollen en handdoeken”.

Er zijn tegenwoordig genoeg redenen om een ​​vlucht uit te stellen, maar van een tekort aan toiletpapier hebben we nog niet gehoord! Dit is echter wat er echt gebeurde, op donderdag 15 december, op Manchester Airport, bij Tui Airways, de Belgische lagekostenmaatschappij. Terwijl de passagiers rond 09.55 uur zouden vertrekken met vlucht BY718 naar Sharm El-Sheikh, werd hen dat verhinderd.

Geen extra bemanningstijd!

de reden ? Volgens de piloot: “De leverancier heeft een fout gemaakt bij de bestelling en heeft fruitsap geleverd in plaats van wc-papierrollen en handdoeken voor de toiletten.” Halverwege de middag besloot de bemanning uiteindelijk het heft in eigen handen te nemen en vertrok in een vliegtuig van een andere compagnie om te bevoorraden. Probleem: Het vliegtuig kon niet opstijgen omdat de bemanning op dat moment al de wettelijke werkuren had voltooid.

De passagiers moesten dus wachten tot de volgende dag om in Egypte te komen. Gelukkig logeerden ze in het hotel. Uiteindelijk vertrok het vliegtuig op vrijdag 16 december rond 11.00 uur, meer dan 25 uur later dan de oorspronkelijke tijd.

READ  De Wereldgezondheidsorganisatie roept de Verenigde Staten op om al hun informatie over de oorsprong van de ziekte te delen