Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geen ‘dames en heren’ meer op Lufthansa-vluchten

Lufthansa, Europa’s toonaangevende luchtvaartgroep, verwerpt nu genderneutraliteit in de lucht en op de grond en heeft besloten formules te verlaten “dames en herenHet bedrijf zei dinsdag passagiers aan te spreken.

«In feite moeten bemanningen een brief selecteren die aan alle passagiers is gericht.Een woordvoerder vertelde AFP en bevestigde de informatie die werd ontvangen van het dagblad Bild.

Het besluit geldt voor alle bedrijven in de groep

In plaats daarvan pleit de groep voor uitdrukkingen als “Beste passagiers“of”GoedemorgenWe zeiden uit dezelfde bron, de beslissing rechtvaardigen met “Het huidige debat in de samenleving gaat, terecht, over erkenning“van alles.”Het is een proces dat enige tijd zal duren“,” voegde deze woordvoerder toe, volgens welke de beslissing geldt voor alle groepsmaatschappijen, waaronder met name Austrian Airlines, Swiss Airlines, Eurowings en Brussels Airlines. De nieuwe richtlijn zal niet alleen van toepassing zijn op passagiers, maar op alle bedrijven van de groep.

zie ook – In Spanje kunnen straks alle burgers vanaf hun zestiende hun geslacht kiezen

READ  Parijs: De borden op de ramen van de Samaritanen veroorzaken verontwaardiging