Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gedurende 7 maanden is dit spel afgebroken door spelers op Steam, en het dreigt binnenkort te worden stopgezet omdat het als een mislukking wordt beschouwd…

Gedurende 7 maanden is dit spel afgebroken door spelers op Steam, en het dreigt binnenkort te worden stopgezet omdat het als een mislukking wordt beschouwd…

De rest volgt na deze aankondiging

Het moest zo zijn Monster Jager Van EA, een serie die zich in de loop van de tijd zou bewijzen en veel kunstwerken zou voortbrengen, is het echter een complete mislukking. Wilde harten Het is er nooit in geslaagd een publiek te trekken, zelfs niet toen het werd gelanceerd, en nu doen de geruchten over de sluiting ervan schering en inslag.

Nog geen 300 spelers per dag in Wild Hearts!

Het is een grote hit Essam Die de harten van het wild bevrijdde Iets eerder in het jaarHij zoekt succes als Monster Hunter. Hoewel het spel inspiratie haalt uit veel van de spelmechanismen, zijn de cijfers nooit hetzelfde.

In feite heeft Wild Hearts momenteel slechts ca 200 spelers per dag Waar Monster Hunter World gemiddelde gelukkige dagen kent Dagelijks 30.000 spelers.

Wilde harten doen dat eigenlijk niet Het heeft nooit gewerkt. Zelfs voor de lancering was de game volledig afwezig op Twitch, en alleen Het heeft nooit de 28.475 spelers op Steam overtroffen.

Een maand na de release waren er al slechts 3.000 spelers die de servers vulden, 1.000 na een maand en nog geen 300 na drie maanden.

Een complete mislukking voor dit op Monster Hunter geïnspireerde spel. Die binnenkort zijn deuren zou kunnen sluiten.

Binnenkort zijn de servers gesloten?

Met minder spelers dan studenten aan de plaatselijke universiteit is de kans klein dat de Wild Hearts-servers winstgevend zullen zijn, ook al is het spel duur. 70 euro.

Hoewel de upgrade momenteel binnen is -40% Het aantal spelers stagneert nog steeds en er doen geruchten de ronde over het afsluiten van servers.

READ  Het SpaceX-lanceerplatform in Texas schudde door de kracht van de lancering van het ruimtevaartuig

Op Reddit-gebruiker berdishaman, De onenigheidsmoderator van het spel zegt dat hij betrouwbare bronnen heeft die wijzen op een aanstaande sluiting.

Hoewel zijn woorden met een pincet nemen, Met deze lage cijfers De sluiting lijkt voor de hand liggend, zelfs zonder een bron van EA.

De vraag blijft Hoeveel tijd Voordat de game volledig wordt afgesloten of er een persbericht uitkomt van de ontwikkelaars, wacht maar af zoals ze zeggen!