Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Geconfronteerd met het aantal afgewezen bestanden luiden makelaars aan de alarmbel

volgens Brito Online BrokerWe moeten terug naar eind 1999 – begin 2000 om in een paar maanden tijd zo’n forse prijsstijging te zien. Deze stijging van de tarieven heeft onmiddellijke gevolgen voor de gezinsschuld. Het aantal dossiers dat niet aan de criteria voldoet voor een maximale schuld van 35% neemt sterk toe. beste beoordeling Dat meer dan 10% van de ontvangen bestanden zich in de “kritieke zone” bevindt, de schuldgraad tussen 35% en 39% ligt en bijna 30% niet kan worden gefinancierd.

slijtage tarief “exclusief”

Naast de toenemende snelheden is er het probleem van de slijtagesnelheid. Dit jaarlijkse effectieve tarief (JKP) is het maximaal toegestane tarief inclusief de kredietrente, verzekering, garantie en eventuele beheerskosten. Dat tarief, vastgesteld door de Bank van Frankrijk, bedraagt ​​momenteel 2,57% voor leningen van twintig jaar of meer.

Dit beschermingsmiddel voor leners is nu “exclusief”, betreurt Melorto, die het voorbeeld geeft van een 42-jarig echtpaar, met een maandelijks inkomen van 3.500 euro, dat 220.000 euro leent over twintig jaar tegen een tarief van 1,85% exclusief verzekering , met 100% verzekering voor vrouwen en 50% voor mannen, de kredietnemersverzekering van 0,40% en een aanbetaling van 2.260 euro. Het jaarlijkse percentage voor zijn dossier is 3,04%. De slijtagesnelheid wordt overschreden, dus de spoel wordt afgekeurd.

over hetzelfde onderwerp