Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘We werden behandeld als VIP’s’: wanneer een stel alleen is in een vliegtuig met 140 zitplaatsen

Ze hadden hun eigen vliegtuig. Een paar ogen hadden de hilarische verrassing elkaar te vinden Alleen op een Airbus A319 Breng ze terug naar Parijs, meldt het dagblad voortgang. Een uitzonderlijk geval vanwege de annulering van hun Transavia-vlucht. “Transavia waarschuwde reizigers voor deze wijziging via e-mail, maar vergat er een tiental, waaronder dit echtpaar, die zonder hulp en zonder enig contact met de luchtvaartmaatschappij door het gebouw liepen.” Verklaart de titel van de regionale pers.

Uitzonderlijk geval bevestigd door het bedrijf. Oorspronkelijk was er een vlucht opgezet om Transavia-klanten te vervoeren, van wie de vlucht tussen Parijs en Agadir was geannuleerd. We wilden prioriteit geven aan deze enkele reis voor hun vakantie reddenEen woordvoerder van Air France vertelde: Parijse. ‘Als de vlucht op de heenvlucht vol zit, worden er op de terugreis weer minder passagiers verhinderd’hij voegde toe. “Er zat niets anders op dan privévluchten op te zetten”

“Behandelt als VIP’s”

Zo hebben renners recht op een service op maat. champagne maaltijdMondelinge mededelingen in plaats van een microfoon… “We hadden echt het gevoel dat we speciaal waren, en we werden behandeld als VIP’s,” Verheug de passagier met de lokale krant.

echter, de De ecologische voetafdruk van deze reis lach niet. volgens Parijse van hem Bereken de CO2-voetafdruk Op de vlucht Agadir-Parijs stoot het 319 kg koolstofdioxide uit in de atmosfeer en verbruikt het 2,62 liter kerosine per passagier voor een afstand van 100 kilometer. Een grappig avontuur waar 8.960 liter kerosine voor nodig was.

READ  Tesla heeft in het eerste kwartaal van 2022 een recordaantal auto's afgeleverd, ondanks China - 04/03/2022 om 11:27