Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gebrek aan brandstof: die Fransen die terugkomen met tot 100 liter benzine in blikjes van La Jonquera-stations

Franse automobilisten aarzelden niet om de tankstations aan de Spaanse grens te vullen, inclusief tanks en jerrycans!

Het is een curiositeit die onze Catalaanse collega’s opmerkten bij de tankstations aan de grens. Geconfronteerd met moeilijkheden bij het verkrijgen van brandstof, vertrokken sommige burgers om de buren te tanken en meer! In werkelijkheid, L’Emporda praat Dat automobilisten ook meerdere jerrycans van 20 liter vullen, die in één rit tot 100 liter brandstof kunnen vervoeren! Op zijn zachtst gezegd over een gevaarlijke situatie.

Retourreizen na het werk en in het weekend

Ondanks de beperkingen die door veel provincies waren opgelegd en het verbod op het vullen van blikjes, vonden sommigen voorraden. Deze toeristen van een nieuw soort zullen vooral aan het eind van de middag aanwezig zijn, “Na het werk”en het weekend.

Lees ook:
Brandstoftekort: situatie op stations verbetert, Olivier Veran ‘geschokt’ door Total CEO-onthulling salaris

Lees ook:
Brandstoftekorten: het vullen van jerrycans tot aan de pomp wordt in heel Frankrijk verboden

“De situatie doet zich vooral voor in de stations gelegen tussen Le Pertús en het centrum van La Jonquera. Met opeenhopingen van voertuigen die soms voor problemen zorgden bij de tankstations” Let op het dagboek. Zelfs de verkoop van lege blikken zou een enorme vlucht hebben genomen, zo ver dat de voorraad op sommige stations op was.

READ  Waarom zou u uw CovidCheck updaten?