Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gas- en elektriciteitsprijzen stijgen: Castex kondigt donderdag acties aan op TF1 News

Gas- en elektriciteitsprijzen stijgen: Castex kondigt donderdag acties aan op TF1 News

Geschreven door Caroline C. Geplaatst op 30 sep. 2021 om 9:56 uur

Om “de stijging van de prijzen” voor gas en elektriciteit het hoofd te bieden, is premier Jean Castix gepland om op donderdag 30 september 2021 tot 20.00 uur nieuws op TF1 te spreken. Acties in behandeling.

Weer een zware klap voor Franse families. Met ingang van 1 oktober 2021, Verkooptarief aardgas Applied by Engy stijgt weer, dit keer met 12,6%. Dit zal doorgaan sinds de minister van Milieutransformatie, Barbara Bombelli, op CNews meldde een nieuwe stijging van de gasprijzen in november, maar ook de elektriciteitsprijzen in februari 2022, tot ongeveer 12%. Wat is de reden voor deze nieuwe stijging van de gasprijzen? De historische stijging van de gasprijzen op de wereldmarkt, die tot uiting kwam in de leveringskosten van de gasleverancier Engy.

zoals te “Omgaan met hoge prijzen“De energieën van de premier” Jan Castex dit zal spreken donderdag 30 september 2021 naar mij 20u krant van TF1. CEO zal aankondigenoverheidsmaatregelenOver de kwestie, zei TF1.

Het valt nog te bezien welke vormen deze maatregelen zullen aannemen? Voorlopig blijft de vraag onbeantwoord, maar volgens een overheidsbron die met AFP sprak, zullen deze maatregelen zowel gericht zijn op woningen als op bedrijven.

Tot donderdagavond op TF1 om meer te weten te komen Advertenties door Jan Castex en zijn regering.

SMIC, APL, metrokaartjes, werkloosheidsverzekering ... die verandert op 1 oktober 2021SMIC, APL, metrokaartjes, werkloosheidsverzekering ... die verandert op 1 oktober 2021SMIC, APL, metrokaartjes, werkloosheidsverzekering ... die verandert op 1 oktober 2021SMIC, APL, werkloosheidsverzekering, gasprijzen, metrokaartjes … die veranderen op 1 oktober 2021
Wat heeft oktober 2021 voor jou in petto? Automatische verhoging van het minimumloon, herbeoordeling van APL, hervorming van de werkloosheidsverzekering, verhoging van de gasprijs, afschaffing van de metrokaartboeken, nieuwe regels voor reizen naar het VK… Ontdek wat er nieuw is in Frankrijk vanaf vrijdag 1 oktober 2021. [Lire la suite]

READ  Wereld houdt zijn adem in voor mogelijke Noord-Koreaanse kernproef