Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Garmin Epix Gen 2 Test: Amoled-display in dienst van een zeer compleet sporthorloge

Zoals alle Garmin-horloges werkt de Epix Gen 2 samen met de Garmin Connect-app (Android en iOS). Een bijzonder uitgebreide applicatie die de gegevens biedt die zijn verzameld vanaf het startscherm in de vorm van widgets die naar eigen inzicht kunnen worden georganiseerd.

Er is ook een samenvatting van de afgelopen dag en de afgelopen 7 dagen om te controleren of we onze doelen hebben bereikt. Alle activiteiten zijn gegroepeerd in een kalender die toegankelijk is via het derde tabblad van de app.

Competitiefans kunnen badges winnen en concurreren met hun vrienden, en het tweede tabblad van de applicatie komt overeen met uitdagingen. Dit gedeelte is echter gereserveerd voor onze persoonlijke contacten. We wilden daar formele sportcompetities vinden met een open blik naar de buitenwereld.

Het sociale aspect van de applicatie bevindt zich ook op het tabblad “Flux” waarmee we de activiteiten kunnen volgen van onze contacten die ook Garmin Connect gebruiken.

Voor het puur atletische deel zijn er trainingsprogramma’s zoals Garmin Coach, om bijvoorbeeld afstands- en prestatiedoelen in te stellen tijdens het hardlopen, of PacePro om het bereik van je snelheidsstrategie te bepalen.

De Epix Gen 2 is ook compatibel met Garmin Golf en Garmin Dive (duik) en ondersteunt apps die beschikbaar zijn in de Garmin Connect IQ Store.

READ  Astronomen hebben het grootste sterrenstelsel ooit ontdekt