Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gabriella en Jacques de Monaco, elegant en gelukkig met hun vader: een magische koets getrokken door een paard, en Charlene is afwezig

die afgelopen weken, Charlene Monaco Verdubbel de verschijningen op de rots. Maar Positief getest op Covid-19Op zaterdag 4 juni 2022 moet de prinses van Monaco een periode van afzondering volgen en kan ze daar dus niet bij zijn, terwijl Albert van Monaco zijn rol als koning veiligstelde tijdens de derde editie van de Grimaldi Historic Sites Meetings. En natuurlijk was Prince nog steeds perfect in zijn rol als vader van Gabriella en Jack. De tweeling zag er elegant uit En vol met hun vader aan boord van een magische strijdwagen.

Deze populaire bijeenkomst die in 2020 en 2021 moest worden afgelast vanwege de gezondheidscrisis, is er weer. Het idee is om de voormalige bolwerken van Frankrijk te eren, waarvan de geschiedenis verbonden is met die van de prinselijke familie. Prince Jack maakte de show in een beige zonnebril en een colbert. Niet ver van haar zus prinses Gabriella, elegant in een geruite jurk, ook beschermd door een zonnebril. Als ze een moment van zeldzame medeplichtigheid deelde met haar moeder, Charlene Wittstock, tijdens Monte Carlo Fashion Week, leek de 7-jarige gelukkig met haar vader en broer.

Hij verbrak de stilte over deze verschrikkelijke “beproeving”.

Het moet gezegd dat de 64-jarige garant staat voor de rol van de vader bij de tweeling. Hij slaagde er opmerkelijk in de confrontatie aan te gaan toen laatstgenoemden lange tijd van hun moeder beroofd waren. Het afgelopen jaar was een van de meest bewogen jaar voor de koninklijke familie van Monaco. Charlene werd enkele maanden vastgehouden in Zuid-Afrika en had een ernstige oor-, neus- en keelinfectie waardoor ze niet aan boord van een vliegtuig kon stappen, en het was niet meer dan normaal dat Charlene uit Monaco de geruchten over een scheiding zag ontstaan. Sindsdien maakte het stel een einde aan dat laatste. In de pagina’s van JDD kwam Prince op zondag 5 juni ook terug voor het evenement. “dit was examen! Een test voor mijn vrouw, vooral degene die hem heeft veel geleden Hij leefde moeilijke tijden weg van zijn familie. Een test ook voor onze kinderen en voor mezelf. We missen de prinses zo erg‘, gaf prins Albert II toe.

READ  Waarom roept M6 kijkers op om woensdagavond niet naar de Top Chef-finale te kijken?

Wat de geruchten betreft, hij moest, net als zijn vrouw, toegeven dat ze hem beledigd hadden. “Het is duidelijk dat we gekwetst zijn door kwaadaardige geruchten dat is verkocht. Maar we wisten hoe we moesten overleven Verenigd ondanks de afstandWe hebben veel gepraat,‘”, bekent de prins en de vader van het gezin. Natuurlijk verwelkomde hij zijn prinses weer op de rots.