Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

G7-leiders zonder shirt?  “Een walgelijk gezicht”, zegt Poetin

G7-leiders zonder shirt? “Een walgelijk gezicht”, zegt Poetin

primair
Nadat hij was uitgenodigd voor een persconferentie in Ashkhabad (Turkmenistan), maakte Vladimir Poetin op zijn beurt grapjes over de G7-leiders nadat ze zijn mannelijke imago hadden bespot. Hij voelde dat het een “walgelijk gezicht” zou zijn om ze zonder shirt te zien.

Vladimir Poetin maakte woensdag grapjes over de G7-leiders die onlangs lol hadden Ze bespotten het mannelijke beeld van de Russische presidentin de overtuiging dat het een “walgelijk gezicht” zou zijn om ze zonder shirt te zien.

De Britse premier Boris Johnson vroeg zondag bij de opening van de Group of Seven-top in Duitsland of ’s werelds topleiders hun jasjes aan of uit moeten trekken om te pronken met hun “ondergoed”.

‘sterker dan Poetin’

“We moeten laten zien dat we sterker zijn dan Poetin”, riep hij, terwijl de Canadese premier Justin Trudeau eraan toevoegde: “We komen in aanmerking voor een demonstratie topless rijden”, verwijzend naar een beroemde fotoshoot van Vladimir Poetin. Te paard zonder shirt in 2009.

“Ik weet niet of ze hun kleren tot aan hun middel of zelfs naar beneden wilden uittrekken, maar het was in ieder geval een walgelijk gezicht”, zei Vladimir Poetin op een persconferentie in Ashgabat, de Turkmeense hoofdstad.

READ  Kemal Kilicdaroglu, de "stille kracht" die Recep Tayyip Erdogan uitdaagt