Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Futura lanceert haar eerste papieren magazine!

Futura lanceert haar eigen papieren magazine :)! Een spannend avontuur en een uitdaging voor het hele team. De kern van dit prachtige project waar jij aan kunt deelnemen: wetenschap voor iedereen toegankelijk maken. Ontdek het programma en leef de wetenschap.

20 jaar na zijn geboorte op het web zet Futura zijn avonturen en evolutie voort met een papieren tijdschrift lanceren, De eerste in zijn soort. Een enorme uitdaging waar de hele redactie zich met hart en ziel voor heeft gesteld, altijd met onze kernwaarden van Populaire wetenschap binnen ieders bereik En twee strenge enkels voor het lichaam (en hart).

Waarom lanceren we een papieren tijdschrift?

Futura wil ga verder Met de creatie van dit nieuwe magazine, een eerste stap voor ons in de wereld klembord (een Grote uitdaging Voor Futura als we de moeilijkheden kennen waarmee de sector wordt geconfronteerd). Het verschilt van het tijdschrift in internet Je bent gewend om het te lezen, wens dit ambitieuze magazine Installeer lange denktijd.

Ons kompas:

  1. verbazen
  2. ontcijferen,
  3. reïncarnatie, reïncarnatie,
  4. s’engager.

zoals onlangs gezondheidscrisis wiens wetenschappelijke verhandeling vaak verduisterd was (en nog steeds is) wolken Obscurantisme en samenzweerders, het lijkt zo belangrijk om iedereen te geven Sleutels om onze steeds veranderende wereld te begrijpen En verzadigd met informatie.

Zo gingen onze wetenschapsjournalisten in op vier hedendaagse vragen via interviews met experts, enquêtes en rapporten. vier bestanden Op vier verschillende gebieden: ruimte, planeet, gezondheid en technologieën die je binnenkort zult ontdekken. Het idee is om een ​​groot aantal lezers, van beginners tot enthousiastelingen, onder te dompelen in de wetenschappelijke onderwerpen die cruciaal zijn om deze periode te begrijpen.

READ  Het Covid-19-vaccin: waarom veroorzaakt de tweede dosis meer bijwerkingen?

Ben je klaar om aan Mag Futura te beginnen?

Om dit avontuur te laten slagen, heeft Futura jou nodig. Een paar weken voor de lancering nodigen we je uit om ambassadeur te worden van het project, dus ambassadeur van de wetenschap. je zult het niet vinden Er zijn geen advertenties in Mag Futura. We hebben Mag magazine ontworpen als een project dat door de lezers moet worden gefinancierd om de toekomstige en redactionele onafhankelijkheid te waarborgen. de kans is aan jou Deel in het hart van de mag in de komende weken.

we bezochten Een speciale pagina op de crowdfundingsite van Ulule om deel te nemen aan de lancering ervan. De Raket Ze worden gemonteerd en opstijgen is aan jou.

Bij voorbaat dank voor uw steun en het delen met uw familieleden (familie, vrienden, bedrijven, verenigingen…) voor dit project bedoeld voor iedereen.

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?