Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frenkie de Jong raakt in paniek en ruimt zijn rekeningen op

Wat volgt er voor deze advertentie?

Het is een grappige situatie die Frenkie de Jong momenteel doormaakt bij Barcelona. In feite is hij een toenemend doelwit van kritiek van de lokale pers geworden, hoewel hij op het veld niet per se slecht is. Een positie die in contrast staat met enige publieke tevredenheid met de historische kleedkamerbestuurders, die al de auteurs zijn van middelmatige of zelfs slechte prestaties.

Zozeer zelfs dat we het de komende maanden over hem hebben als een potentiële speler, een potentieel rendabele speler voor de leiders van FC Barcelona. Een hele hoop geruchten en kritieken die de regisseur in kwestie duidelijk ter ore kwamen. na De Catalaanse overwinning op Alaves-weide op zondag (1-0)De Nederlander leegde zijn tas.

Laporta’s pas is bewaard

“Ik voel me goed. Maar nu, omdat ik scoor, zeggen mensen dat ik goed speel. Ik denk dat veel mensen niet goed naar wedstrijden kijken. Ik kan verbeteren, maar ik ben geen ramp.”Hij liet het voor de eerste keer los. Daarna keerde hij terug naar de woorden van Laporta, gedeeld door verschillende journalisten, die de nederlaag in de Clasico op de Supercopa de España halverwege de maand bemoedigend vonden.

“Ik denk dat we slecht speelden tegen Real Madrid. Het doet me pijn om te zeggen dat we ondanks de nederlaag tegen Real Madrid trots zijn, want als we in Barcelona verliezen, moeten we teleurgesteld zijn.”De oud-Ajacied legde het uit. Goede sfeer in Catalonië…