Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Free Princess Amalia”: de jonge en toekomstige koningin van Nederland in het middelpunt van een controverse

Terwijl prinses Amalia binnenkort haar achttiende verjaardag viert, probeert de Republikeinse beweging haar te helpen. Volgens de Nederlandse Vereniging zou de troonopvolger niet vrij zijn om over zijn lot te beslissen.

Heeft prinses Amalia hulp nodig? Dit is de Republikeinse beweging, zoals die voorheen bekend was Nederlandse Republikeinse Vereniging. Aanstaande zaterdag 6 november komt de groep bij elkaar 200 activisten in Amsterdam Beschermen Erfgenaam van de Nederlandse troon en bel Tot ” Uitgave ik. ik Een gekozen, onafhankelijk en onverantwoordelijk staatshoofd is geen onderdeel van de democratie », Kan men tussen de slogans lezen? Volgens de site koninklijke verhalen, De Republikeinse beweging zal hiervan profiteren De achttiende verjaardag van prinses, Zal zijn campagne op 7 december beginnen # Gratis Amalia.

De vereniging heeft ervoor gekozen om Prinses Catherine-Amalia en de Oranje Prinses te beschermen tijdens dit nieuwe jaar omdat het voor de jongedame zal zijn. Vermogen om te regeren Zonder de noodzaak van regentschap. Onder de argumenten van Floris Mல்லller, de leider van de Republikeinse beweging: Vrijheid en erfrecht zijn niet van toepassing. ik Je kunt in Nederland nemen wat je wilt, maar je kunt geen koningin worden. Er is geen wil en geen vrijheid. Ze kan niet zeggen of doen wat ze wil “, verklaarde hij.

© Royalportraits Europe / Bernard Rubsamen / BestimageOmringd door prinses Alexia en prinses Ariadne, viert prinses Catherine-Amalia (midden) op 7 december haar achttiende verjaardag.

Prinses gevangen in een gouden kooi

Dus activisten voor de vrijlating van de oudste dochter Koning Willem-Alexander van Nederland En veroordeling van koningin Maxima Een gouden kooi Daarin bevindt de jonge vrouw zich vandaag. ” Ze moet mooi zijn, Houd je mening voor jezelf, Trouw met een “geschikte echtgenoot”, heb te goeder trouw en krijg kinderen ”, aldus de vereniging. Republiek beweging, die volgens de site koninklijke verhalen Ook zouden bijna 20.000 leden zijn begonnen De zaak tegen de staat en de koning En zal zo proberen zijn bevoegdheden en privileges te overstijgen Onwettig. Over prinses Amalia, ze kondigde afgelopen juni aan dat ze dat wilde Laat er een achter Door te weigeren te beseffen Een jaarlijkse toelage 1,6 miljoen euro van zijn meerderheid. Een historische beslissing.

READ  Poster Nederland-Frankrijk in de kwartfinales

Artikel co-auteur met 6Medias.

Fotocredit: Mischa Schoemaker / ABACA