Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Free kondigt de komst van VoWiFi aan voor de nieuwste Samsung-telefoons

Free kondigt de komst van VoWiFi aan voor de nieuwste Samsung-telefoons

Een update maakte audiotoegang via wifi beschikbaar voor de Samsung Galaxy S22.

Goed nieuws voor degenen die zijn uitgerust met het nieuwste superkrachtige assortiment van de Zuid-Koreaanse reus. Speler Xavier Niel legt uit dat met de update die Samsung in juli publiceerde, VoWiFi geactiveerd kan worden op de Samsung Galaxy S22, S22+ en Ultra editie.

Ter herinnering: deze technologie is momenteel alleen beschikbaar voor het gratis 5G-abonnement. Om het te gebruiken, moet u het in uw instellingen activeren en vervolgens “vowifi” naar 1337 sturen om de service te activeren.

Bellen via wifi wordt dan ook steeds populairder op de smartphones van abonnees. Het opstartprogramma wordt regelmatig bijgewerkt Lijst met stations die VoWiFi of VoLTE . ondersteunen (Voice-over 4G).

Ter herinnering: met VoWiFi kunt u elk Wi-Fi-netwerk gebruiken waarmee het is verbonden om te bellen en gebeld te worden (en binnenkort om SMS/MMS te verzenden en ontvangen) wanneer het het signaal onjuist ontvangt. mobiel of u bent in het buitenland. De tijd voor het instellen van een oproep is sneller en de geluidskwaliteit is ook verbeterd.

READ  Amazon verhoogt de salarissen van 500 duizend werknemers