Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk/Nederland (TV/Live) Op welke zender kijk je zondag naar de Maurice Revello Championship-wedstrijd?

Frankrijk en Nederland staan ​​tegenover elkaar in deze groepswedstrijd van het toernooi Mauritius Revello U20 Sud Cup voor dames op zondag 26 juni om 21:00 uur. De wedstrijd vindt plaats in Obani in het Laterry Stadium. De scheidsrechter voor de wedstrijd is M.Gerbel. Ontdek in dit artikel op welke zender de wedstrijd wordt uitgezonden, hoe u deze kunt openen en een samenvatting van de wedstrijd.

Op welke zender kijk je naar de wedstrijd Frankrijk-Nederland?

het spel Frankrijk / Nederland Het wordt uitgezonden op teamkanaal Aanstaande zondag 26 juni om 21.00 uur.

Toegang tot het teamkanaal

Hoe de wedstrijd Frankrijk-Nederland te bekijken Streamen?

spel Frankrijk / Nederland Het wordt live en duidelijk op de site uitgezonden Team LIVE Aanstaande vrijdag 24 juni om 21.30 uur..

Ga naar L’EQUIPE.FR (Live)

Presentatie over de Frankrijk-Nederland meeting:

Internationaal Festival Espers, ook wel Met Maurice Revelo in de hoofdrolHet is een voetbalcompetitie voor internationale teams onder de 21 jaar. Aan de U-20 Women’s Cup doen jonge teams mee. Er zijn vier landen aanwezig: Frankrijk, de Verenigde Staten, Mexico en Nederland.

Frankrijk verloor in hun laatste wedstrijd met 1-3 van de Verenigde Staten. De Fransen zullen in deze wedstrijd een inhaalslag willen maken.

READ  CEV Cup: Tours winnen in Nederland