Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk: Mattéo Guendouzi en zijn eerste keuze

Wat volgt na deze advertentie

Didier Deschamps heeft hem sinds september opgeroepen voor de Franse ploeg en Matteo Guendouzi moest geduldig zijn probleem oplossen voordat hij de driekleurige trui aantrok. Tot slot eindigde 2021 heel goed voor de Olympique de Marseille-middenvelder die dinsdagavond tijdens de wedstrijd tegen Finland enkele minuten wist te spelen (2-0, WK-kwalificatiewedstrijd 2022). En natuurlijk met microfoon teamkanaalDe 22-jarige glimlachte: “Trots, heel grote trots, want het is een kinderdroom die vandaag is uitgekomen. Sinds ik heel jong was, was het een heilige graal om in het Franse team te zitten en het was een doel in mijn hoofd. Vandaag slaagde ik erin om te spelen mijn eerste minuten en hopelijk zijn het de eerste in een lange reeks. Ik zal hiervoor blijven werken. Vanavond is het een grote eer, ik bedank alle mensen die me hebben gepusht sinds ik begon met voetbal. Maar ook het team, de coach, alle staf die me vanavond deze kans hebben gegeven.”

Opnieuw gelanceerd over het onderwerp, blijft de speler die door Arsenal aan OM is uitgeleend, op zijn cloud: “Ik wilde heel graag spelen, er zijn veel bijeenkomsten geweest nu ik in het Franse team zit. De eerste paar minuten zijn altijd een speciaal moment en een bron van grote trots en het is al heel lang een baan.” Maar zoals ik al zei, dit is nog maar het begin en ik hoop nog een aantal wedstrijden met het team te spelen.” Het belooft veel goeds voor de toekomst, want over ongeveer een jaar zal Didier Deschamps hun titel op het spel zetten tijdens het WK 2022 in Qatar en dure plaatsen in de groep zullen zijn.

READ  Een radicale beslissing van Xavi Simmons?