Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Foto – Maxima van Nederland wordt 50: Koning Willem-Alexander vernietigt het evenement

Foto – Maxima van Nederland wordt 50: Koning Willem-Alexander vernietigt het evenement

Aanstaande maandag 17 mei vierde koningin Maxima van Nederland haar 50e verjaardag. Voor dit evenement wilde haar man koning Willem-Alexander dat het evenement onsterfelijk zou zijn. De laatste fotografeerde haar in de tuinen van hun huis.

Alsof de tijd geen effect op haar had. Aanstaande maandag 17 mei Koningin Maxima der Nederlanden blies haar vijftigste kaars uit. Ter gelegenheid van de gelegenheid, haar man, le roi Willem-Alexander, Gedeeld Drie nieuwe schilderijen van zijn vrouwHij fotografeerde in de tuinen van Paleis Hois Ten Bosch in Den Haag. In foto’s die op sociale netwerken zijn geplaatst, Moeder van Alexia uit Nederland Gekleed en lachend voor de cameraMassimo’s dikke witte coltrui En d ‘Een Houndstooth-code, Oprichting van Maison Saint Laurent. Zo chique!

Om toegang te krijgen tot uw decor, Echtgenote van koning Willem-Alexander Wedden Een paar bloemvormige oorbellen van Zara. Vleeskleur met blauwe tinten, na een plons in een lange hete bankjurk Tijdens een gezinsuitje Op 12 mei bewees Maxim van Nederland nogmaals dat hij dat had Sterk gevoel voor stijl Door te spelen met een chique winterlook.

Koning Willem-Alexander roemde zijn talenten als fotograaf

Als internetgebruikers blij waren met het zien van deze nieuwe foto’s van het Koninklijk Paleis, waren ze ook aangenaam verrast Talenten van koning Willem-Alexander van Nederland als fotograaf : “Aha mooie foto’s”, “Gegroet en dit zijn prachtige foto’s”, “Raja kan meedoen aan de perfecte foto” Of “Fantastische foto’s”, Men kan de commentaren lezen die zijn gepubliceerd naar aanleiding van deze portretten van koningin Maxima van Nederland. Als ze vanwege een gezondheidscrisis niet met veel tamtam een ​​verjaardagsfeestje kon organiseren, bestaat daar geen twijfel over Echtgenote van koning Willem-Alexander Is Geraakt om dit positieve en goede nieuws te krijgen.

READ  Covit Live: Brazilië registreert 70.238 nieuwe gevallen; Nederland stopt AstraZeneca-prik voor mensen onder de 60 - net zoals het gebeurde

Fotocredit: Dana Press / Bestimage