Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Forza Horizon 5: De nieuwste update schudt de fysica van auto’s wakker | Xbox One

De Forza Horizon 5 Serie 9 Het is nu iets meer dan een week beschikbaar. Maar afgezien van de nieuwe auto’s en aanpassingen, is er één ding dat niet wordt genoemd in de opmerkingen van de ontwikkelaar, maar dat een belangrijke rol lijkt te spelen in de rit, en dat is de fysica van de auto.

Forza Horizon 5 natuurkunde op zijn kop gezet

De community merkte al snel dat er iets in het gedrag was veranderd terwijl er niets was gespecificeerd in de patch-opmerkingen voor de update. De fysica van de nieuwe voertuigen ziet er echter merkbaar anders uit dan we gewend zijn.

De onderstaande video spreekt voor zich en laat zien hoe gemakkelijk het is om het om hoeken te draaien of te draaien. Naar alle waarschijnlijkheid is de kans groter dat auto’s door bochten rollen of glijden, zowel op asfalt als off-road. Ook merken we meer snelheidsverlies dan voorheen tijdens krappe bochten.

Over het algemeen worden auto’s met een hoger zwaartepunt (zoals een jeep) het meest getroffen door deze gedragsveranderingen en het lijkt een kans te zijn om betere rondetijden te behalen in off-road racen. Je weet wat je nog te doen hebt!

READ  Bang & Olufsen Beoplay Portal review: een genereuze bedoeïenen gaming / headset