Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De tien gekke promo’s om voor het weekend te pakken

Summer sale is acties voor fashion, home, decor, maar natuurlijk ook in de hightech wereld. Bij het aanbod op het gebied van technologie denken we natuurlijk eerst aan smartphones, die tijdens elk evenement het meest gevraagde vlaggenschipproduct zijn.

De zomeruitverkoop is inderdaad een van de beste tijden om van smartphone te wisselen. Dankzij de uitverkoop profiteer je van zeer aantrekkelijke prijzen op modellen van de grootste merken zoals Apple, Samsung, Oppo, Xiaomi of OnePlus.

Online verkoopsites aarzelen niet om prijzen te verlagen voor premium modellen van Apple, Samsung of OnePlus om er maar een paar te noemen, maar ook voor meer betaalbare producten van Xiaomi of Realme. Het is ook mogelijk om echt goedkope smartphones te vinden met promoties op de voorlaatste generatie referenties die niettemin zeer goede producten zijn.

Ten slotte zijn weegschalen ook een geweldige plek voor refurbished producten met uitstekende kortingen op gebruikte smartphones. Naast de vaak aantrekkelijke prijzen is het een manier om verspilling te voorkomen door refurbished producten in zeer goed werkende staat te hergebruiken.

READ  Edith Finch, Otter Wilds, Solar Ash... The Annapurna Waltz - Octo